@Krumel
"Problema apare in momentul in care tu ramai fara produse pe stoc si nu platesti comisioanele pentru ca nu poti tine pasul. Poate pare fortata afirmatia mea, dar am vazut la multi furnizori mici si mijlocii faza asta. Iar tu te-ai catalogat ca fiind din categoria asta..."
Asta, cel putin in cazul meu nu se poate intampla. Importatorul unic al ochelarilor Haga este in Timisoara, si in mica probabilitate sa nu mai am pe stoc un produs il iau de la importator in maxim 1-2 ore, iar daca nu mai are importatorul atunci acel produs nu mai exista in Romania in acel an => vine scos de pe site (toata marfa se aducce la incepu de sezon pentru tot anul).
Esti increzator ca se ajunge la vanzari de 60.000 ron, si daca nu trece nici de 10-20 de mii ce fac, vin sa te trag pe tine de urechi ?
Adica ... mi se pare ca 2parale a aruncat absolut toata responsabilitatea si toate grijile in carca furnizorilor, ceea ce nu e foarte ok, acestea trebuie impartite intr-un mod oarecum egal intre cele 3 parti.
E admirabil ca se vrea protejarea afiliatilor, dar asta se facea intr-o oarecare masura si inainte cu acea garantie de 200 euro (care mai creste daca ai vanzari mari) care este in continuare. Dupa gandirea mea (buna sau rea) 2parale cu acel comision minim nu a facut altceva decat sa isi asigure un cashflow lunar minim garantat.
@ibaldazar
1000 ron nu e mult ? Sper ca stii ca vorbim strict despre comisioanele platite, nu vanzarile generate.
Si legat de neplata si plecat dupa o luna, exista acea garantie de 200 euro, sau 850 ron cat am vazut ca e acum care protejeaza atat 2parale cat si afiliatii).