Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: Vând pachet de 40 link-uri la prețul de 500 lei/6 luni

Afișare hibrid

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Am colaborat intr-o prima faza ok cu Alex. I-am oferit 200 lei pentru 10 link-uri /6 luni si i-am trimis 5 articole (scrise de mine) sa le posteze pe site-urile lui.
    Site-urile nu sunt updatate si au in mare parte doar advertoriale, dar deh la pretul asta erau ok.
    Acum domnul Alex m-a stresat sa prelungesc link-urile, i-am zis sa astepte sa vedem ce e cu noul algoritm de la Google. Dupa i-am spus ca pastrez doar 5 link-uri.
    Mi-a cerut 100 lei si i-am zis ca e ok doar ca mai vreau sa scriu eu 2 articole si sa le posteze pe doua site-uri.
    Ce a urmat pe mail a fost tornada de nesimtire. Mi-a zis ca sunt neserios, ca am oferte de cacat, ca sunt un pomanagiu si alte chestii de gen (2 mail-uri pe minut trimite).
    L-am rugat sa stearga link-urile si sa uite de mine ca e un nesimtit. Deci grija mare, oferta lui e de 12,5 lei per link/6 luni, daca ii oferiti mai mult se transforma si zice ca ii faceti oferte de cacat. Recomand sa-i oferiti mai putin.
    PS Alex, sper sa stergi si link-urile si adresa mea de mail.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

alexscrie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th November 2013
    Locaţie
    Iași
    Vârstă
    28
    Posturi
    155
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Am colaborat intr-o prima faza ok cu Alex. I-am oferit 200 lei pentru 10 link-uri /6 luni si i-am trimis 5 articole (scrise de mine) sa le posteze pe site-urile lui.
    Site-urile nu sunt updatate si au in mare parte doar advertoriale, dar deh la pretul asta erau ok.
    Acum domnul Alex m-a stresat sa prelungesc link-urile, i-am zis sa astepte sa vedem ce e cu noul algoritm de la Google. Dupa i-am spus ca pastrez doar 5 link-uri.
    Mi-a cerut 100 lei si i-am zis ca e ok doar ca mai vreau sa scriu eu 2 articole si sa le posteze pe doua site-uri.
    Ce a urmat pe mail a fost tornada de nesimtire. Mi-a zis ca sunt neserios, ca am oferte de cacat, ca sunt un pomanagiu si alte chestii de gen (2 mail-uri pe minut trimite).
    L-am rugat sa stearga link-urile si sa uite de mine ca e un nesimtit. Deci grija mare, oferta lui e de 12,5 lei per link/6 luni, daca ii oferiti mai mult se transforma si zice ca ii faceti oferte de cacat. Recomand sa-i oferiti mai putin.
    PS Alex, sper sa stergi si link-urile si adresa mea de mail.
    Și uite cum cauți tu scandal..
    Povestea stă altfel, dar am preferat să fiu tot eu cu bun simț și să renunț la o discuție care nu duce nicăieri. Dacă tot ai de gând să povestești, te-ai țigănit până la 200 de lei pentru un pachet de link-uri și până la urmă ți l-am lăsat în prețul ăla, nu era foarte multă muncă pentru mine și eram și într-o perioadă mai dificilă. Când au expirat, te-am mai așteptat o lună cu link-urile pe bloguri, neplătite, ca apoi să-mi spui că vrei mai ieftin decât era deja, ceea ce e absurd. Ți-am scos link-urile și m-am resemnat cu asta, ți-am spus că ești neserios doar pentru faptul că am stat o lună după tine ca să-mi dai un răspuns.
    Nu știu ce rost au chestiile astea aici, dar dacă tu vrei să fii penibil, ești liber să o faci.

Mult spor la treabă, colegii! Apropo, oferta este încă valabilă!
    serviciile mele: AbabeiOnline.ro

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [Vând] Pachet Link-uri
    De Iulian Grecu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th May 2012, 14:21
  2. Vand Pachet de Link uri
    De Pîrvan Marian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 7th April 2012, 15:25
  3. Urgent:vand review si ofer link 6 luni de zile pentru 7$
    De ConstantinLG în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 6