Ai o abordare gresita, si o spune unul care a vandut destula publicitate.
Castigarea de utilizatori activi la tine pe site depinde de multi factori majoritatea depinde de tine
- traficul, profilul utilizatorilor, designul site-ului unde ai reclama, precum si pozitia banerului (asta depinde de cel ce vinde reclama)
- mesajul din baner (depinde de cel ce iti face baner), asta determina numarul de click-uri si vizitatori ce ajung la tine pe site
- landing page, trebuie sa fie atractiva si sa aiba un mesaj prin care sa ii indemne sa se inscrie si apoi sa devina activi (asta depinde doar de tine), de exemplu poti organiza un concurs cu premii
- facilitatile oferite de site si motivatii pentru care userii ar fi activi (asta depinde tot de tine), aplicatii interesant si utile pentru user
Cel de la care cumperi reclama nu are cum sa iti garanteze asa ceva, pentru ca numarul de inscrieri depinde exclusiv de tine.
De exemplu eu la un site cu 50.000 afisari pe zi, la un baner prost trimit 30 vizitatori pe zi iar la un baner cu un super call to action am trimis 800 unici pe zi, si apoi la conversii nu stiu cum sta.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama