Salut,
Recent am lansat o retea de advertising pe nisa jocurilor online, ce-i drept axata pe traficul strain, insa am primit si cereri pentru traficul din RO. De aceea, sunt in cautarea unor publisheri cu site-uri pe .ro sau .com cu traffic din RO. Se plateste 100% revenue share in primile 2 luni de activitate si, ulterior, in functie de calitatea traficului (cantitate, % traffic RO, % alte tari, CTR) se ofera un revenue share intre 80 si 90%.
De asemenea, la mare cautare e si traficul tier1 (US, UK, CA etc.)
Plata se face la cerere, oricand, indiferent de suma de plata (de ex. am platit si 1.2$). Platile le putem face prin Paypal, Western Union (pentru sume mai mari de 300$) si Transfer Bancar (numai pentru RO).
Pentru cei interesati: Create a user account at GTBurst.com - Gaming Traffic Burst
Pentru un click din RO se plateste 0.009$. Avem bannere apartinand numai retelei si sunt numai din acelea cu CTR mare. In curand apar si campanii CPM (insa publisherii pot opta sa afiseze doar CPC sau CPC+CPM).
De aveti intrebari, va stau la dispozitie.
P.S. Va rog, numai site-uri de Jocuri Online/Arcade etc.

). Platile le putem face prin Paypal, Western Union (pentru sume mai mari de 300$) si Transfer Bancar (numai pentru RO).
Răspunde cu citat