Vreau oferte serioase, de preferat ip din Romania, fara prea multe linkuri externe pe pagini, iframeuri sau alte balarii de gen.
Ofertele fie aici fie pe PM.
Multumesc.
Vreau oferte serioase, de preferat ip din Romania, fara prea multe linkuri externe pe pagini, iframeuri sau alte balarii de gen.
Ofertele fie aici fie pe PM.
Multumesc.
Nu se afla printre noi nici un utilizator care sa indeplineasca cerintele si sa vrea sa vanda un link?
Nu detin un site cu pr asa mare, dar daca siteul catre care vrei linkurile sunt pe aceeasi nisa cu siteurile din semnatura, da-mi un mesaj si poate aranjam ceva.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ti-am trimis PM.
Up, up..
Am finalizat o colaborare deja cu un user de aici. Foarte serios deci o sa continui campania.
up, up..
Imi cer scuze ca dezgrop un thread atat de vechi insa ma intereseaza din nou cumpararea de linkuri. Inafara de linkurile pe siteuri cu Page rank 6 sau 7 sunt interesat si de linkuri de calitate pe siteuri cu page rank 5. Un mare plus ar fi numarul de pagini indexate. (cu cat mai multe cu atat mai bine) Multumesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)