am si eu o nedumerire.
este mai ok sa cumpar putine link-uri ... care sa fie nisa apropiata /sau chiar aceeasi ?.
sau sa cumpar mai multe, dar nu este nisa nici macar pe aproape.
Versiune printabilă
am si eu o nedumerire.
este mai ok sa cumpar putine link-uri ... care sa fie nisa apropiata /sau chiar aceeasi ?.
sau sa cumpar mai multe, dar nu este nisa nici macar pe aproape.
Putin si bun decat mult si prost. Acuma stii cum e, indicat e sa ai linkuri related, astea te vor ajuta cel mai mult, dar intr-o masura mai mica te vor ajuta si celelalte.
nu se tine cont de page rank ? mai ajuta la ceva?Citat:
Putin si bun decat mult si prost. Acuma stii cum e, indicat e sa ai linkuri related, astea te vor ajuta cel mai mult, dar intr-o masura mai mica te vor ajuta si celelalte.
Vezi ce a zis Nic despre valoarea unui link.
Ce ar mai trebui analizat acolo... timpul pierdut cu negocierile de cumparare. Intr-adevar, iese un pret mic asa, dar tre sa iei in calcul si mailurile, discutiile pe mess, tel, pm...
Eu unul prefer link-urile de pe aceeasi nisa sau nisa conexa, dar nu refuz si link-urile din nise diferite.
Poti sa iti faci un link related si de pe un blog diferit complet, daca este pus intr-un articol cu o tema compatibila cu site-ul tau si cu ancora dorita, iar daca tot site-ul sa o serie de articole de pe site-ul respectiv sunt related poate sa fie perfect
Vezi ce a zis Nic despre valoarea unui link.
Ce ar mai trebui analizat acolo... timpul pierdut cu negocierile de cumparare. Intr-adevar, iese un pret mic asa, dar tre sa iei in calcul si mailurile, discutiile pe mess, tel, pm...
am ceva probleme cu site-ul , imi scoate paginile indexate.
si ma gandeam sa-i cumpar niste linkuri de calitate
a scazut traficul sau doar nu iti mai sunt afisate in diferite tooluri numarul de pagini indexate?
Nu te lua dupa tool-uri
nu mai sunt afisate in diferite tooluri .
site-ul este: Portal de divertisment . nu am mai pus continut furat pe el.
poti sa-mi dai un sfat ceva?
singurul care afiseaza cat de cat corect numarul de pagini indexate este WMT, iar prezenta unui sitemap ajuta enorm, daca traficul nu a scazut nu trebuie sa iti faci griji
Google nu ofera informatii corecte despre ce indexeaza si ce nu in mod intentionat