am si eu o nedumerire.
este mai ok sa cumpar putine link-uri ... care sa fie nisa apropiata /sau chiar aceeasi ?.
sau sa cumpar mai multe, dar nu este nisa nici macar pe aproape.
Versiune printabilă
am si eu o nedumerire.
este mai ok sa cumpar putine link-uri ... care sa fie nisa apropiata /sau chiar aceeasi ?.
sau sa cumpar mai multe, dar nu este nisa nici macar pe aproape.
Putin si bun decat mult si prost. Acuma stii cum e, indicat e sa ai linkuri related, astea te vor ajuta cel mai mult, dar intr-o masura mai mica te vor ajuta si celelalte.
nu se tine cont de page rank ? mai ajuta la ceva?Citat:
Putin si bun decat mult si prost. Acuma stii cum e, indicat e sa ai linkuri related, astea te vor ajuta cel mai mult, dar intr-o masura mai mica te vor ajuta si celelalte.
Vezi ce a zis Nic despre valoarea unui link.
Ce ar mai trebui analizat acolo... timpul pierdut cu negocierile de cumparare. Intr-adevar, iese un pret mic asa, dar tre sa iei in calcul si mailurile, discutiile pe mess, tel, pm...
Eu unul prefer link-urile de pe aceeasi nisa sau nisa conexa, dar nu refuz si link-urile din nise diferite.
Poti sa iti faci un link related si de pe un blog diferit complet, daca este pus intr-un articol cu o tema compatibila cu site-ul tau si cu ancora dorita, iar daca tot site-ul sa o serie de articole de pe site-ul respectiv sunt related poate sa fie perfect
Vezi ce a zis Nic despre valoarea unui link.
Ce ar mai trebui analizat acolo... timpul pierdut cu negocierile de cumparare. Intr-adevar, iese un pret mic asa, dar tre sa iei in calcul si mailurile, discutiile pe mess, tel, pm...
am ceva probleme cu site-ul , imi scoate paginile indexate.
si ma gandeam sa-i cumpar niste linkuri de calitate
a scazut traficul sau doar nu iti mai sunt afisate in diferite tooluri numarul de pagini indexate?
Nu te lua dupa tool-uri
nu mai sunt afisate in diferite tooluri .
site-ul este: Portal de divertisment . nu am mai pus continut furat pe el.
poti sa-mi dai un sfat ceva?
singurul care afiseaza cat de cat corect numarul de pagini indexate este WMT, iar prezenta unui sitemap ajuta enorm, daca traficul nu a scazut nu trebuie sa iti faci griji
Google nu ofera informatii corecte despre ce indexeaza si ce nu in mod intentionat
Iti recomand calduros linkurile de calitate din aceeasi nisa, in cazul in care te gandesti sa investesti niste bani. Mai putine dar mai sanatoase.
Sunt multe exemple pe net cu site-uri cu putine linkuri, pozitionate in fata celor care au mii.