Se pare ca sunt nevoit sa fac ceva miscari in cazul unui cont de gazduire.

Sa va explic despre ce e vorba:
Am pe un pachet de gazduire (RAID si baza de date SSD) 4 site-uri, toate la un loc avand in medie mai putin de 800 unici pe zi. In ultima vreme am ovservat ca a crescut loadul, inclusiv pe perioada cand nu am vizitatori.
Am luat legatura cu cei de la gazduire pentru a mai achizitiona un pachet pe care sa mut doua dintre site-uri.

Dupa ce le-am spus cati vizitatori am au spus ca pana la 1000 pe zi ar trebui sa merga bine cu pachetul pe care il am, indiferent de numarul de site-uri, si sa fac un ticket sa verifice ce nu este in regula, posibil sa fi fost compromisa securitatea.
Dupa ce am facut ticket-ul mi-au dat dreptate si au spus ca: "Acest consum poate fi dat si de indexarea continua a siteurilor de catre motoarele de cautare , iar fiecare accesare foloseste cpu si un loc in accesarile simultane ."
Bineinteles mi-a fost recomandat un pachet business, pentru ca are resurse "duble"...

Oricum voiam sa impart site-urile pe IP-uri diferite asa ca este exclus un pachet business si 2 IP-uri, vreau sa ma incadrez intr-un buget mai mic.

Cei care aveti experienta, credeti ca este corect ce mi-au spus sau sunt anumite deficiente hardware, servere prea aglomerate, etc?
Intreb asta pentru ca luna viitoare imi expira contractul si nu stiu daca sa merg mai departe cu ei sau sa optez pentru o alta firma.
xServers am vazut ca au preturi mai accesibile, sau poate imi recomandati voi ceva.