Neata, asa este.Paradoxal insa sunt si site-uri de hosting care nu sunt firme in adevaratul sens al cuvantului si fac acest lucru pentru clientii lor.Desi multi clienti aleg firme.
Versiune printabilă
Colegul nostru a fost multumit de rapiditatea cu care s-au miscat cei de la WF. Tu ai inteles altceva.
Te lasam pe tine sa alegi cealalta varianta. Noi alegem firme, de preferat cu ceva experienta. Iti dai seama ca e aberant ce spui.
Reprezint un site de hosting, ATENTIE, nu firma inca statutul de persoana juridica intra in plan de la jumatatea anului viitor deci momentan sunt la stadiul de site cu foarte multe servicii de hosting si ofer acelasi lucru ca si subiectul nostru de mai sus.Prin urmare daca esti om si iti apreciezi clientii de la primul la ultimul fara sa faci diferente, sa acorzi atentie si celui ce plateste 70 centi pe luna dar si celui ce plateste 25 euro pe luna inseamna ca nu am aberat.Te rog frumos sa nu faci diferente, in spatele firmelor sunt tot oameni care daca nu sunt interesati sa ofere ceva calitativ degeaba au statut de persoana juridica.
Am inceput sa lucrez si eu cu WebFactor de ceva luni si chiar am beneficiat de seriozitatea celor de la suport, insa am primit si o palma urata de la comercial.
Desi facusem plata pt un server cu IP unic, nu au transmis celor de la tehnic si am stat cateva luni pe un ip public.
Intre timp, unul din site-uri mi-a fost penalizat urat de tot... Deci, una rece si alta calda, cum nimeresti :)
Si eu am avut numai experiente frumoase din punct de vedere al suportului cu WebFactor. Facusem o prostie foarte mare, nu mai tin minte bine, imediat dupa ce am achizitionat pachetul de hosting de la ei, dar nu mai puteam sa intru nici in cPanel. Am dat repede un ticket foarte speriat si s-a rezolvat in mai putin de 5 minute, am ramas surprins, si mai ales pentru ca era duminica la ora 7 dimineata.