Eu recomand , e un site nou are cateva luni insa cu administratorul site ului am tot vorbit in ultimi 2 ani, eu cred ca se va descurca.
Observ ca ofera si cupoane google adword pentru clienti.
Versiune printabilă
Eu recomand , e un site nou are cateva luni insa cu administratorul site ului am tot vorbit in ultimi 2 ani, eu cred ca se va descurca.
Observ ca ofera si cupoane google adword pentru clienti.
Printre altii, folosesc de cativa ani edomenii.ro (globehosting) si vad ca nu apar in lista
Uite de ce nu apar.
de 2 ani folosesc hostx.ro si sunt ok, nu a fost nicio problema
Folosesc nshost de 1 an si sunt foarte multumit!
m-am mutat la hostway.ro servar dedicat instalat tot de mine pe el momenta fara probleme.A-m plecat de la romargs uport slab nu te ajuta,a-veti o problema nu pot sa va spun mai multe,asta e suport.....cum mai nene daca va dau 1000 roni la 6 luni tu imi spui ca am o problema si atata..Total neserios am avut de multe ori probleme..au prea multe site-uri pe un servar.M-ai cumparati flacai ca si-asa va da-ti mari ca sunteti number 1:) gresit asa va gredeti....e doar o parere a voastra despre voi din c e vad eu nici macar nu prea apareti pe aicea
nixservers.ro
de vreo 3 ani, mereu au fost foarte prompti in caz de o problema
Eu folosesc Hostway si sunt multumit de el.
De mai bine de 3 ani folosesc mxhost si nu am ce sa le reprosez.
Am primit raspunsuri la ticketele de suport chiar si duminica noaptea...
Am vazut ca multi a-ti dat bad la postul de mai sus de pe romarg.Din baieti ce-i 7 care au votat vre-o 5 a-ti dat bad.Este parerea mea baieti si problemele mele cu romarg.SUNT NESERIOSi asta nu baga in aceasi oala toate site-urile care sunt hostate la ei.Mi-am spus parere si asa ramne din pct. meu de vedere.Pentru asta a fost facut acest subiect.Sa se discute liber despre firmele de hostig recomandari etc.Asa ca parerea voastra conteaza se vede direct si in sondaj.Cele mai bune au cele mai multe voturi....