Las ca-i trece, dupa ce prinde curaj la buline rosii. :clap:
Versiune printabilă
Las ca-i trece, dupa ce prinde curaj la buline rosii. :clap:
Am testat de curand si serviciile despregazduire, dar se pare ca sunt adevarate toate topicurile unde se plangeau oamenii ca functioneaza greu. Daca folosesti chatul ai senzatia ca vorbesti cu o piti pe messenger, sunt paralele rau domnisoarele sau doamnele care iti ofera suport prin chat. Daca le trimiti email o faci degeaba ca dupa 2 zile iti raspunde cineva.
2 zile a durat sa imi faca o factura pentru a transfera un domeniu de pe un nume pe altul ( dupa ce le-am pus vre-o 5-6 tikete ) + ca la un site m-am chinuit teribil sa ii schimb nameserverele, de fiecare data cand setam si dadeam salvare nu lua ce scriam eu, apareau tot cele vechi . Sunt foarte greoi, nici nu vreau sa ma gandesc sa am gazduire de la ei ca ma apuca groaza ...
Inca un vot pentru spatiul.ro . Am ajuns la ei dupa ce americanii de la webhostingworld mi-au inchis site-ul si mi-au recomandat un server dedicat pentru a gazdui un site WP cu 300-400 de vizitatori pe zi la vremea aia...
Folosesc Hostvision de mai bine de 1 an si nu am avut absolut nici macar o problema cu serviicile acestora.Suportul tehnic este unul excelent !
lansoft.ro eu folosesc
Eu unul folosesc gazduire de la gsoftcentral, sunt oarecum multumit de ei desi am mai avut ceva probleme cu firewal-ul lor. In special apreciez faptul ca iti raspund destul de repede si in plus la inceput cand habar nu aveam despre cum se seteaza un site wp pe host m-au ajutat imediat
Eu folosesc hostpair ar preturi destul de bune si pana acum nu am avut probleme.
Ce parere aveti despre hostway.ro ??
Mersi