recomand stronghost.biz si hostico.ro
Versiune printabilă
recomand stronghost.biz si hostico.ro
off: @AlexXL: hai ma ca sunteti tari de tot :))
Support
Tichet Asistenta
Email: filme_2012@yahoo.ro
Gmail: ad.info24@gmail.com
nu e nici primul si nici ultimul care are un cont de reseller...
ontopic: foarte variata distributia pe hosturi, ma asteptam sa fie un pic mai stransa. si foarte multi au pus "alt host"...
@ RoxanaN: e ok ca are un resseler dar daca tot il ai si vrei sa oferi hosting macar fa-o intr-un mod mai profesional. Cu un domeniu .biz si emailuri ca cele de mai sus nu ajungi nicaieri. Cat a dat pe domeniul ala .biz cumpara unul .com, dar probabil i-a placut cum suna stronghost.
eu am la claus - reseller si vreo 2 conturi basic. Merge bine si sunt multumit
De votat am votat Mxhost, motivul fiind faptul ca am avut o experienta cu ei si au fost ok in perioada aceea.
As fii vrut sa votez si Webfactor unde sunt acum, dar am fost usor dezamagit de unele chesti din partea lor.
As fii vrut sa mai votez si pe xServers.ro, acolo am comunitatea Mybb.ro care sunt ok nu am avut absolut nici o problema pe partea de gazduire cu ei. Sunt ok!
Cat despre restul, as mai merge si pe mana zooku.ro, am domenii la ei si cred ca nici gazduirea nu sufera, au fost mereu corecti si au raspuns rapid si niciodata nu s-au pripit la banii sau alte chesti.
Cat despre restul "ofertelor" din lista, as scoate Krond.org (Nu are habar cu gazduirea web, ei sunt cu "cs-ul" si sa ramana si asa) Fost client pentru un an de zile, nu tu backup, nu tu profesionalism si nici domenii inregistrate pe numele meu, astfel spus am pierdut site-ul, domeniul si banii. Persoana care conduce firma ar mai avea de invata mai ales la partea in care trebuie sa ramai cu picioarele pe pamant atunci cand reusesti sa treci de un numar de clienti.
De la ce firma de hosting imi recomandati sa cumpar domenii si gazduire mxhost sau hostvision?
@michelle domenii de la namecheap si gazduirea de la mxhost
Eu am cateva shared la mxhost, dar nu ma pot exprima asupra calitatii, pentru ca nici macar nu urmaresc site-urile alea si nu as stii daca pica :D
Domeniile .ro tot la mxhost le am, iar restul la godaddy si name.com, dar acum incerc sa mut totul la name pentru ca nu mai suport godaddy :)