Salut!
Ce parere aveti de hostvision.ro? Sunt de incredere? As vrea sa iau un pachet de la ei si doresc cat mai multe pareri. De asemenea daca aveti cms-uri (Joomla, Wordpress) pe serverele lor cum se comporta acestea.
Multumesc!
O zi buna!
Salut!
Ce parere aveti de hostvision.ro? Sunt de incredere? As vrea sa iau un pachet de la ei si doresc cat mai multe pareri. De asemenea daca aveti cms-uri (Joomla, Wordpress) pe serverele lor cum se comporta acestea.
Multumesc!
O zi buna!
eu am cateva site-uri la ei... le-am inregistrat de pe abcdomenii.ro, insa e tot site-ul lor. au acolo niste oferte faine. sunt f multumit de ei. recent mi-am mutat hostingul de la alta firma la hostvision pt ca dincolo pica cam des serverul. aici sunt f multumit... urmeaza sa-mi mai mut un site la ei.. sper sa nu-i laud prea tare
am avut joomla pe un site initial (apoi l-am trecut pe WP).. acum am doar site-uri pe WP si toate merg super si nici nu este pb aia clasica cu ftp details cand vrei sa uploadezi o tema, un plugin, etc... cred ca e vb de drepturile pe care le seteaza ei implicit.. oricum, n-am testat decat 2 hostinguri aici pe .ro si momentan recomand hostvision
Signatura lipsa
Si eu am la ei un site de ani, 99,9 uptime, merg bine, n-am reprosuri.
Nu e pe cms siteul...
Multumesc tuturor pt raspunsuri. Sigur voi lua de la ei.
Daca mai este cineva care are vreo parere despre hostvision.ro va rog s-o postati aici.
O zi buna!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
PS. Am vazut ca nu este un subiect cu un poll cu toate hostingurile din Romania. Voi incerca azi sa fac un astfel de subiect pe care as dori administratorii, daca vor, sa-l faca stiky.
@remus24 - Ba da, este!
Nimic interesant...
Eu nu l-am gasit. Poate sunt eu mai incepator...Mi-l poti da?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)