@Cedik: +1 pt IntoVPS, i-am folosit pt un client si totodata are si un amic de-al meu si este foarte multumit. Plus ca sunt numai feedback-uri pozitive despre ei... din cate am observat![]()
@Cedik: +1 pt IntoVPS, i-am folosit pt un client si totodata are si un amic de-al meu si este foarte multumit. Plus ca sunt numai feedback-uri pozitive despre ei... din cate am observat![]()
Asa am vazut si eu, ca am cautat review-uri pe net.
Plus ca au fost foarte-foarte rapizi. Le-am dat un mail sa ii intreb cateva detalii suplimentare si mi-au raspuns intr-o ora. Am fost chiar foarte surprins cand am vazut mail-ul in inbox, nu ma asteptam sa primesc deja raspuns
Cred ca pot spune ca sunt destul de hotarat, cam 90%, sa trec pe introvps, pachetul VPS Small cu Cpanel. Mai ramane doar sa vad cum incep sa imi fac backup la ce am acum pe host ca sa am totul pregatit inainte sa dau banii
vezi ca in oferta IntoVPS nu ai management si WHM inclus
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
E grozav, mersi mult de raspunsE altceva cand primesti o recomandare de la cineva care foloseste un produs si vroiam sa ma asigur!
Da, am vazut, dar mi se pare ok.
Cu tot cu licenta de cpanel/whm ma duce la 32 de dolari pe luna, plus TVA, un pret foarte ok. Le-am dat deja un mail pe tema asta, sa ii intreb cateva detalii legate de oferta lor, si mi-au mentionat ca cpanel vine cu php si mysql instalate, deci o sa ma descurc fara management.
La nevoie, vad eu cum instalez si altele, dar deocamdata PHP/MySQL e tot ce am nevoie.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, mi-au atras atentia si celelate firme de hosting prezentate aici (in special cele externe) si poate voi apela si la ele daca imi merge bine pe viitor.
Daca nu va fi vreo problema cu moderatorii, o sa revin peste o saptamana-doua, cu detalii despre cum a mers cu IntoVPS, poate e cineva curios![]()
Sunt alte aspecte pentru care ai nevoie de management, pica ceva soft, ai parte de un atac, etc. Fii atent si la partea de back-up, sa fie ceva automat, pe un server diferit, vezi cat costa daca este un serviciu suplimentarCu tot cu licenta de cpanel/whm ma duce la 32 de dolari pe luna, plus TVA, un pret foarte ok. Le-am dat deja un mail pe tema asta, sa ii intreb cateva detalii legate de oferta lor, si mi-au mentionat ca cpanel vine cu php si mysql instalate, deci o sa ma descurc fara management.
Backup-urile de obicei le fac singur, periodic, si le tin in calculator. De atacuri, din fericire, n-am avut parte pana acum.
Ar fi intr-adevar o problema cu partea de soft dar pana acum, timp 2 ani pe vechiul VPS nu am avut nici o problema care sa nu se rezolve cu un simplu restart de container.
Cu toate astea, trebuie sa recunosc ca intrebarile tale m-au pus pe ganduri. O sa le mai trimit un mail, sa ma interesez si de partea asta.
Depinde cat de mare este site-ul tau si ce venituri aduce, daca pica serverul si nu ai acces la net ce faci? cine da restart? Cat costa pentru tine 1 ora de cat site-ul este offline? Eu la o ora de offline imi recuper banii pe management. Si chiar daca stiam bine sa lucrez cu serverele (am un colaborator care este foarte bun) tot as lua management ca aia sunt acolo 24 din 24 si monitorizeaza.
Eu am si un serviciu care ma notifica in caz de pica ceva prin SMS si mail pe telefon in maxim 5 minute de la picarea sunui site, si daca primesc astfel de mesaje si nu sunt la comp dau tele la hostin si rezolva ei.
Hostingul unde sunt eu are si ceva probleme in ultima perioada la partea de conectivitate dar nu i-as schimba pentru serviciile de management foarte bune si prompte, dar deocamdata nici nu recomand la altii
Uneori este posibil sa mai uiti sa faci un back-up, de exemplu eu am back-up automat la 24 ore
Si cand am facut o modificare am uitat sa fac un back-up si am pierdut jumatate de zi sa recuper ce muncisem o zi, dar daca back-upul era cand imi aduceam aminte cum crezi ca m-as fi simtit
Ultima modificare făcută de lovelife; 21st June 2011 la 15:41.
Am comandat saptamana asta in sfarsit un pachet VPS Small.
Contul a fost setat destul de repede, dar nu tocmai pe loc. Oricum nu ma interesa asta, deci e ok, pentru ca s-a rezolvat totusi in doar cateva minute.
Am intampinat unele probleme cu mutarea domeniilor, ca nu setasem o chestie, dar cei de la suport au fost foarte rapizi. Le-am trimis in noaptea asta un mesaj, pe la 23. Au raspuns in mai putin de o ora, nici macar nu ma asteptam... am verificat mail-ul just in case si am fost placut surprins cand am vazut ca si vineri noaptea stau si isi ajuta clientii.
E drept, e prea devreme ca sa imi fac o parere, dar so far, so good. Va multumesc tuturor pentru ca m-ati ajutat sa iau o decizie!
incearca hostway.ro - cred ca sunt cei mai seriosi iar resursele sunt dedicate. Eu am de la despregazduire.ro un vps lowcost si deocamdata merge destul de bine desi am avut probleme la inceput. Daca vrei sa vezi cum merg siteurile mele iti trimit pm
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)