Un exemplu e ala cu "picture of cats" pe google.com in care sunt doar 6 rezultate. Pe ro nu am mai vazut altele.
Versiune printabilă
Un exemplu e ala cu "picture of cats" pe google.com in care sunt doar 6 rezultate. Pe ro nu am mai vazut altele.
Alt exemplu este "remi online" unde se pare ca remi-online.ro, desi expresie generica, este considerat brand :)
In ultimul timp chiar am urmarit pe unde se plimba google boots pe site, ce pagini acceseaza etc. Ce nu inteleg este cum ajung acestia la pagini pe care inca nu le-am facut vizibile pe site prin nici un link catre ele , fara nimic . Practic ele nu exista si totusi google se plimba fara nici o problema pe ele .
Aveti idee ce se intampla cu WMT ? Imi afiseaza niste date total eronate . Si de dimineata nu arata datele acestea .A inceput acum cateva ore.La toate site-urile imi arata ca am scazut cu aproape 100% si s-au modificat si datele pentru zilele anterioare.
Am descoperit care este treaba : este pus filtru pe queries pe web trebuie selectat all.Dar si asa nu ramane setat.Daca stie cineva cum apreciez sfatul.Sper sa fie bug de la ei si nu ceva definitiv ca este enervant.
Scuze pentru off topic .
Nu stiu daca ati citi deja acest articol dar mie mi se pare interesant si foarte util asa ca il postez aici pentru cei care nu au citit .
love, ai spus ca ti-a disparut penalizarea. Cum ti-ai dat seama? Daca toti ai adus aminte si spui ca ai scapat de ea de ce nu ne spui o metoda sa scapam si noi de penalizare. De exemplu eu am nevoie sa scap de linkurile spam, dar ma rog de cei unde am linkurile sa ma stearga si li se rup de mine :-j
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Robby nu cumva la remi-online.ro il vede ca pe brand? cel putin el asa are linkuri catre cheie. mai stiu un site de desene ce are 70% cheie deseneanimateonline si daca asa e domeniul il vede ca marca. ii acorda acum 8000 de vizite
Florea Citeste Aici,sa nu te mai rogi de nimeni
scoopo, nu merge, au trecut 2 saptamani de cand am introdus lista aia si nimic nu s-a intamplat. ori nu merge ori dureaza mult
Am cautat si eu azi un cuvant pe google E621 (pe chrome si apoi explorer) si de la pagina 1 pana la pagina 12 (mai departe nu am mai fost curios:)) cred ca 100 rezultate sunt ale aceluiasi site e621 .net care am vazut ca are si adult si alte chestii.Cum spanac poate sa ajunga sa detina aproape toate pozitiile pe aceasta cautare ? Este relevant doar cu numele de domeniu si atat si acest lucru ar fi trebuit rezolvat de EMD si nu ar fi trebuit sa apara la 100 cautari din 120 plus ca eu caut din Romania si sunt multe site-uri ce au articole despre acest termen.Exista posibilitatea sa am probleme la browsere dar am dat si clean history ca sa fiu sigur .Asta este pentru cei cu cunostinte mai multe decat mine,poate va ajuta la ceva .Ma dispera Google nu il mai suport !!
P.S: poti sa trimiti asa ceva la google (exista un site ceva ? )pentru a raporta asemenea probleme ale algoritmului lor idiot ? Ma gandesc ca poate ar ajuta mai multa lume.
@barzafurioasa la mine apare doar o pozitie ocupata de site-ul respectiv pe prima pagina de rezultate.