-
-
indiferent de ce caut vad alte rezultate, atat site-urile optimizate de mine cat si concurenta, un singur site cu care ma chinuiam si statea in pagina 2 de multe luni l-a trimis in prima, numai ca nu mai afiseaza cu indexul ci cu o pagina interioare, nu pot sa ma bucur insa
site-urile de genul cuvant cheie au zburat cam toate, adios 2parale erau de sezon :)
personal iau o pauza, ceva filme noi cine imi recomanda? :))
-
Se pare ca de data asta am scapat, dar cine stie zilele urmatoare ce o sa fie. Totusi pe unul din siteuri am urcat pe prima pagina cu un articol refacut recent. In rest vad noi "aranjari " in top 10 pe multe cuvinte cheie.
-
Care over optimization frate ?? Eu nu mai inteleg despre ce vorbesc astia...concurenta mea are over optimization pana peste cap si sta pe primul loc fara nici un stres. Eu cred ca astia de la google s-au trezit cu fata la cearceaf. :)
-
Lol. Google locul 3 e amazon cu o masina de cusut. Au stricat google.
-
E clar au perfectionat algoritmul pana l-au distrus... Observ ca totusi nu este nici o modificare fata de aseara asa cum m-as fi putut astepta...
-
apple - Google Search Aici nu trebuiau sa apara cel putin top 3-5 rezultate de la apple.com? Tin minte ca brandurile erau favorizate la cautarile proprii...
-
Voi chiar nu vedeti realitatea? Google e dus... de muuult timp. Nu se mai poate controla. Pierde teren..
Iar cei care spuneti ca "stie el ce face", va zic eu: va inselati.
Am citit si la straini cateva subiecte, si majoritatea care au continut duplicat, siteuri spam, blackhat, autobloguri, link-uri edu, gov, profile... urcat pozitii fruntase.
-
Vali, daca Google e dus, atunci iti recomand topicul asta.
Pana atunci orice feedback postat aici e util si ne poate crea o imagine despre ceea ce se intampla.
-
Nici macar nu ar trebui sa ne uitam la ce backlinkuri are sau n-are un site, si nici Google, utilizatorul normal nu face asta, el vrea continut bun, aduce actualizarea asta continutul bun in prim plan? nu, aici e problema, actualizarea asta pare o rafuiala personala a Google cu SEO, cum altfel sa punem problema.
E pentru over optimization zic eu, e penalizata ancora excesiva, un site a disparut prin SERPs, nici nu mai stiu pe unde e, era un fel de director dar nu clasic, toti puneau link reciproc cu aceeasi ancora.