v-au scazut castigurile adsense cu updateul asta?
Versiune printabilă
v-au scazut castigurile adsense cu updateul asta?
Cine e in pita de mult stie, cand se face frig afara sa vezi cum creste traficul pe site-urile de jocuri, traficul stabil il au site-urile de jocuri care sunt jucate de la servici :) (de obicei de cei care lucreaza la STAT)Citat:
Daca ai site de jocuri, traficul general a scazut foarte mult in ultima perioada. Cam de prin septembrie - octombrie o sa inceapa sa creasca iar.
In cazul meu a scazut mult castigul adsense....si asta din cauza traficului.
Am facut ieri un test: am modificat titlul si descriere forumului in :
Am adaugat acronimele specifice, ptr ca nu le aveau. Azi site-ul e pe locul 10 pentru SEO cu o urcare de 4 pozitii. Sint curios ce se intampla. :nerd:Citat:
SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM
Comunitate SEO si SEM, discutii despre optimizare web, promovare online, internet marketing, marketing afiliat si comert electronic.
ptr krumel: salut, bulversari majore: inchirieri auto, inchirieri masini, masini de inchiriat, inchirieri masini bucuresti... practic top 10 schimbat complet!
Google Penguin Update? Penguin 1.1
Ati observat schimbari?
Eu da, chiar am vrut sa scriu. Am urcat 4 pozitii. Sunt pe 22 de pe 30 si mult.
Si la mine se observa o crestere de trafic incepand cu ziua de ieri!
La fel, de circa trei zile pare sa creasca traficul dar pe cuvinte care nu au optimizate si vine mult mai mult din zona comentarii bloguri si tot felul de surse ciudate cum ar fi (cel putin pentru mine): MyStart by IncrediBar.com