raspunsul de la google : Another step to reward high-quality sites - Inside Search
Versiune printabilă
raspunsul de la google : Another step to reward high-quality sites - Inside Search
Azi de dimineata desi, se preconiza a fi o zi dezastruasa pentru mine, la 6 dimineata am avut un zambet larg pe buze...Google mi-a ridicat site-urile. Ce bine este cand astfel de schimbari te afecteaza intr-un mod pozitiv. De mult timp ma chinui pe unele cuvinte sa ii detronez pe cei care baga black la greu.
Ca si observatii pot sa spun ca modificarile care au aparut sunt corecte, din punct de vedere SEO. Pe cautarile pe care le monitorizez au cazut, in general, site-urile pline de spamuri si au fost ridicate cele cu continut de calitate. Si acelasi lucru l-am remarcat si la penultima schimbare de algoritm a Google.
Sa asteptam sa vedem ce se mai intampla....
Corecte zici?
Chiar si aici google apare primul la reclame cu :
Google Online Advertising
In Just Minutes. Immediate Posting.
Instant traffic. Instant results.
Oricum cred ca e putin cam devreme sa ne bucuram sau sa stergem continutul de pe site-uri in speranta ca rankam pe primul loc :))
Sunt sigur ca in urmatoarele ore / zile vor mai fi modificari, insa sper ca vor fi corecte de data asta ca sunt mult prea multe mizerii de site-uri care au ocupat primele pozitii :)
Update-uri sunt parca tot din 30 in 30min, un site pe care il urmaresc era pe poz 11 stabil de ceva vreme, dimineata l-am gasit pe pagina 7, dupa o ora pe pagina 10 si acuma incet incet urca, pagina 9, acuma e pe 8, revin cu cifre daca se modifica.
Nu are cum sa ramana asa. Ma uitam acuma pe o cautare banala oricum: https://www.google.ro/#q=adidasi+ief...w=1366&bih=667
Uitati-va cate pagini de cautare cache-uite sunt sau taguri sau ce mai vreti in primele 2 pagini. Sunt si 2 pagini de pe Linkedin, una de pe FB, etc. E aberant :))
Nu stiu cat de curand se vor linisti in conditiile in care un nou update e de asteptat zilele astea.
Sa nu uitam:
Citat:
In the next few days, we’re launching an important algorithm change targeted at webspam.