Eu am primit pagerank 4 la un site de la pagerank 3 si la altul pagerank 4 de la pagerank 5 :)
Versiune printabilă
Eu am primit pagerank 4 la un site de la pagerank 3 si la altul pagerank 4 de la pagerank 5 :)
eu am primit PR5
Am prins si eu PR 1 pe blog-ul meu creat doar cu o luna si cateva zile inainte. Pacat ca nu am avut mai mult timp la dispozitie pt. ca a fost foarte darnic google de aceasta data ... :)
Singurul site cu vechime de două luni este al meu și am primit page rank 3 .. uitați dovada S-a făcut update la PageRank | Ionut Ungureanu
pot sa zic ca habar n-am de google , seo & co , dar cum e posibil pr3 pentru asta ? woordenboek nederlands - 40.000 woorden vertaald in 14 talen
Nu incercati sa intelegeti un program (in cazul de fata google bot). Programele functioneaza dupa anumiti algoritmi si formule de calcul. In orice program exista posibilitatea sa apara erori.
Acel site si altele asemanatoare lui vor fi reanalizate si vor primi reputatia care merita.
Ideea cu PR-ul este ca nu conteaza ce continut are acel site. Poate fi o pagina goala cu 2 cuvinte. Daca are linkuri catre el va primi PR in consecinta.
pai si are linkuri pentru pr 3?
In mod sigur are. Altfel nu avea pr3.
Mda... Ce-i asa surprinzator? AM vazut pagini pe youtube cu un backlink care aveau un backlink si PR 5...
Oricum, sunt de acord cu Marius... Am vazut multe cazuri (site-uri si bloguri) care initial au primit un PR mare inexplicabil, iar la urmatorul update a scazut de la 4 la 2, cu aproximativ aceleasi backlink-uri. Este f ciudat PageRank-ul, de aia nu se merita sa-ti bati capul prea tare cu el
EU am urcat la unele si am stationat la restul.