salutare Emil, multam de reply.
Oricum este curioasa aceasta cadere, deoarece am mai adunat cateva linkuri de calitate(zic eu) de la ultimul update. Va trebui sa muncesc mai mult :)
Versiune printabilă
salutare Emil, multam de reply.
Oricum este curioasa aceasta cadere, deoarece am mai adunat cateva linkuri de calitate(zic eu) de la ultimul update. Va trebui sa muncesc mai mult :)
si ca tot vorbeam de disparitia lui va anunt ca tocmai s-a facut update de page rank. Nu ca ar conta prea mult, dar vad in general cresteri la site-urile mele.
La un site nou am primit PR4. Ultimul PR update cand fusese ? Au respectat termenul de "cca 3 luni" cum ne obisnuisera ?
Eu n-am remarcat nimic. Legat de ultimul page rank, cred ca a fost acum vreo 5 luni, dupa ce au fost cate 2 tot la o luna distanta. S-ar putea sa ma insel, dar eu asa tin minte.
Legat de scoaterea lui, au fost doar speculatii... nu-l vor scoate.
LEdit: draci sa-l ia de PR. Am pierdut o unitate fix la singurul site unde ma interesa. asta e, crestem la urmatorul :)
la mine au ramas ambele la 3. Trebuie neaparat sa le ridic la 4 :)
pentru mine un site a urcat 1 punct
Mda, a inceput iar agitatia cu cine are PR-ul mai mare...
La un site important a scazut cu un punct, la altul a ramas la fel, un site nou a primit PR1 iar un alt site nou e in continuare unranked...
nu observ modificari la siteurile cu pr mare. decat la cele de nu aveam, unde a crescut.
oricum nu sa terminat si cel mai probabil o sa fie rectificari. ar fi prea frumos sa ramana asa :))
Eu nu vad absolut nici o modificare, nici in bara nici Search status.
Eu am primit PR3 la Web Copy, dar cel mai fain lucru e ca am Google Sitelinks. :)