Poate e o intrebare puerila... Nu exista publicat algoritmul pe care se bazeaza Google?
Versiune printabilă
Poate e o intrebare puerila... Nu exista publicat algoritmul pe care se bazeaza Google?
@fuxbrain Nu, nu e publicat algoritmul Google. Ai putea sa iti inchipui algoritmul Google ca fiind o ecuatie cu peste 200 necunoscute, si doar cateva cunoscute. Dar si aceste cunoscute sunt variabile :)
Ok ... incepand cu ieri ... si continuand astazi observ niste fluctuatii majore de pozitii pe diferite cuvinte cheie ... cand sunt pe locul 16, cand sunt pe 90 .. cand sunt pe 38 .. cand ajung pe 62 ... cand ajung pe 12 ... si asta de la o cautare la alta .... nu de la zi la alta ... nu stiu de ce am impresia ca undeva ceva nu merge bine la nea Google ...
Ai dat cumva +1 la pagina aia?
asa este mereu cand se schimba cea in algoritm, nu ati invatat lectia?
Nu am dat plus unu ... si in halu asta nu a facut niciodata ... ca era plus minus 2 .. 3 pozitii .. da ... stiam ... dar sa satura cu zecile .. niciodata pana acuma ...
Asta e StarNET. Google o cam scalda cu Panda si multi raporteaza scaderi de trafic cu 30-50%. Poate doreste ca in fiecare din noi sa zaca un Eminescu. :D
Avem asta PageRank - Wikipedia, the free encyclopedia
Fa singur cu calcul!
Cam cat ar fi de adevarate acele calcule?