nu e asa mare minune un pr4 , presupun ca nu ai muncit ptr el :P
cel mai bine am luat de la un pr 3 la pr 5
Versiune printabilă
nu e asa mare minune un pr4 , presupun ca nu ai muncit ptr el :P
cel mai bine am luat de la un pr 3 la pr 5
Eu cel mai bine am luat PR 4 de la PR 0 - e chiar whooaa wow :) nu ma asteptam sa fie asa mare, super fain...
si acuma sa fiu rau ... nu cumva acel "update de algoritm" care a cauzat atatea scaderi in trafic defapt sa fi fost o incercare esuata din partea la Google de update de PR care a rezultat in scaderi de trafic iar acuma sa fie o corectare a acelei greseli ... deoarece observ revenirea la normal a traficului ...
Daca crezi ca nu este meritat, sa nu te infierbanti prea tare, ca dupa primul update mai apar si corectiile la unele site-uri
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
De obicei variatiile de trafic apar dupa update de PR
am primit si eu la cateva situri pr 4 iar la altele pr 3, bun update a fost
Si la mine a fost darnic
pr 7 doua bloguri
pr 1 un blog care avea 0
pr 4 un blog ce ave pr 3
pr 2 un blog care nu avea pr
s.a.
la mine a scazut de la rank 3 la rank 0
Pr3, doar ca am luat pr2 la toate paginile plus cateva categorii pr2 si pr 1. Cel mai mare la un site de la 0 la 3.
in cat timp se schimba pr daca am introdus link-ul in site-uri cu pr mare?
teoretic la urmatorul update, poate sa fie chestiune de zile sa le indexeze google sau luni.
Mos Google a fost darnic si cu mine:) .3 domenii au crescut de la page rank 0 la 1 ,dar am si o scadere de la 2 la 1.
Pe un blog am ramas la PR2 iar pe celalalt am primit PR2 de la PR3. Ciudat update-ul asta si nu prin prisma faptului ca blogurile mele nu au crescut ci prin faptul ca vad multe site-uri ce au primit direct PR4 de la PR0. Google tolereaza spam-siteurile in continuare. Ma apuc de spamat!
Si daca cineva, adica eu :) , a avut "norocul" ca astazi sa-i pice site-urile din cauza host-ului ... si jumatate de zi nu mi-a mers nici un site, mai am sanse sa primesc acel update? ... Nu m-am mai lovit de aceasta problema ... poate are cineva vreo idee..
se pare ca foarte multi au obtinut relativ usor PR 4. cu alte cuvinte se poate spune ca nu mai e asa de relevant sa ai PR 4 in acest moment si mai degraba cine are PR 5 sau > are defapt un site mai stabil/puternic?
Si eu update in bine la un site de la 0 la 6 :):) si altul de la o la 2 :)
Pai bine dar de ce site-urile vechi si cu continut au obtinut doar +1? Cam ciudat
spre exemplu realitatea.net scade de la 8 la 7.Deci sunt si exceptii.
Atunci cand incepi un site de la zero, acesta pleaca de la pr0 si urca pana la cat i se cuvine. Cand deja ai un proiect cu pr3, cu siguranta nu ii mai aduci ibl-uri pentru cresterea pr-ului, ci te axezi mult mai mult pe alte aspecte, printre care: marirea traficului si a ratei de conversie.
si eu am sarit cu site-ul de la 0 la pagerank 3
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
am uitat si cu inca 2 site-uri de la 0 la 1 :)
Mi se pare total aiurea update-ul...de la PR0 la PR4...PR6 chiar e un salt incredibil de mare cred eu.
Va asteptati la asa ceva?
Credeam ca mie mi-a mers prost...dar vad ca altii au scaderi de la 3 la 0 sau chiar ramase neschimbate!
Nu mi se pare nimic ciudat cand nu s-a mai facut update de 1 an de zile (ala din ianuarie a fost praf in ochi) , inainte era la 3 luni de asta nu erau asa mari .Dupa 1 an de zile de munca, si adus link-uri, este normal sa iei un PR 4,5,6 chiar si de la 0 .
Nichita poti da un exemplu de site care a sarit de la pr 0 la pr5-6? poti lasa si pe pm.
Si eu as fi tare curios de exemple de astfel de site-uri care au primit de la 0 la 6...
Nu spun ca e imposibil, dar sunt sceptic... sunt la fel ca Iuda :D
De la PR0 la PR3 e chiar normal, in ianuarie am avut si eu un site asa, de la 0 la 4 sa zicem ca se poate, mai rar, dar se poate insa de la 0 la 6 mi se pare prea de tot chiar si cu perioada mare dintre update-uri. Un site care are PR0 in ianuarie, e clar ca nu e de mult timp in "bransa" iar saltul asta mare intr-un timp asa de scurt mi se pare destul de dubios, sa spun asa.
Dragos, nu trebuie sa iei treaba atat de serios. Cu siguranta e un bug, cum au mai fost si altele. Au fost cazuri cu siteuri de 1 pagina fara niciun backlink ce au luat pr 4, lucruri de astea se intampla.
De la 0 la 6 nu cred ca exista, de la 0 la 4 merge. Anul trecut am primit PR 4 (de la 0) pentru un domeniu cu vechime de 2 saptamani care a fost adaugat in 3 directoare romanesti ...
E cea ciudat tare, am vazut cateva site-uri cu pagini in constructie spre care nu vin alte pagini cu PR mare, dar care au primit PR 6-7
In mod sigur vom privi curand catea corectii, asa ca cei care vor sa cumpere link-uri in funtie de PR, daca acesta nu este sustinut real, si restul parametrilor nu duc spe aceeasi concluzie, le recomand sa se abtina o perioada
Page Rank-ul care a crescut foarte brusc o sa scada dupa maxim doua update-uri.
crt ma refer la site-urile "spammy"...
Acuma am verificat, am lucrat la un site din septembrie 2010, PR0 si azi mi-a dat 4, un pic cred ca s-au dat cam usor, eu am luat PR4 la 14 site-uri, toate pe ip diferite, unele din ele de la PR0, PR1 si PR3 la PR4. Ce este interesant, am muncit la toate site-urile aproape la fel, nici un site din cele 14 nu are reclama de adsense pe index, la un alt site care avea PR3 dar avea reclama adsense pe index a scazut la PR2. Ce ziceti de asta?