Ei poftim obraznicie!From: "Draga Priete." <mifriends1@yahoo.com>
Reply-To: "Draga Priete." <mifriends1@yahoo.com>
To: *******@eafacere.ro
Subject: Emailul Dumneavoastra Se Afla In Baza Noastra De Date
Click Aici Pentru Detalii :www.bestweb.org
Ei poftim obraznicie!From: "Draga Priete." <mifriends1@yahoo.com>
Reply-To: "Draga Priete." <mifriends1@yahoo.com>
To: *******@eafacere.ro
Subject: Emailul Dumneavoastra Se Afla In Baza Noastra De Date
Click Aici Pentru Detalii :www.bestweb.org
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Cod:From: "Draga Prietene" <friends1@yahoo.com>Serios? si cum il sterg?Cod:Subiect: E-mailul Dumneavoastra Se Afla In Baza Noastra De Date!!!!
Headere:Cod:Continut: Click Aici Pentru Detalii: www(.)bestweb(.)com
Prioritate: High ...Cod:Return-path: <friends1@yahoo.com> Envelope-to: promo@****.ro Delivery-date: Sat, 25 Nov 2006 00:41:59 +0200 Received: from [86.34.220.185] (helo=86.34.220.185) by truster.mxhost.ro with smtp (Exim 4.52) id 1Gnjk7-0006Kl-B5 for promo@****.ro; Sat, 25 Nov 2006 00:41:59 +0200 Received: from 72.244.42.184 by ; Sat, 25 Nov 2006 02:41:59 +0400 Message-ID: <LTXYVYGDIWTRMWMJVTRFCFMAC@aol.com> From: "Draga Prietene" <friends1@yahoo.com> Reply-To: "Draga Prietene" <friends1@yahoo.com> To: promo@****.ro Subject: E-mailul Dumneavoastra Se Afla In Baza Noastra De Date!!!! Date: Sat, 25 Nov 2006 04:38:59 +0600 X-Mailer: eGroups Message Poster MIME-Version: 1.0 Content-Type: multipart/alternative; boundary="--72462378928535258407" X-Priority: 1 X-MSMail-Priority: High
Eh...
A facut omu' rost de o lista de e-mailuri si a trimis... Bestweb.com nu are nici o treaba, linkul din e-mail duce catre http:// click . absoluteagency.com/click.asp?id= 157905&typ=click, se pare ca e vorba de o afiliere la o retea de site-uri de dating cu plata pe click, insa cu reviews destul de negative atat in ceea ce priveste existenta unor membri reali, cat si in ceea ce priveste platile catre afiliati (ceva texte aici si aici), asa ca omu' s-ar putea sa aiba ceva surprize cand va fi vorba sa vada banutii...
Tocmai vroiam sa raportez si eu acelasi spam dar se pare ca mi-ati luat-o inainte
Nu stiu cat poate fi luata pagina in serios, dar am ramas placut surprins cand am gasit-o: http://www.absoluteagency.com/nospam.asp.
Am primit trei mesaje de la aceeasi adresa si le-am forward-at la spamcop, abuse @absoluteagency. com si la abuse @artelecom. net (a trimis de pe IP de artelecom).
Ce nu am inteles, e de ce face reclama unui profil gol ?
Am unit subiectele. Scrisesem si eu despre ei acum cateva zile, dar se pare ca titlul Draga prietene e mai potrivit![]()
Dupa ce le-am trimis 2 emailuri sa nu-mi mai trimita spam, ieri am mai primit 4.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Pe net sunt cd-uri cu sute de mii de e-mailuri. A fost cineva acasa la aia?
Plus ca sunt baietzasi care au propriile lor motorashe de cautare si-si fac acasa baze de date cu emailuri publice...
Niciodata nu veti putea spune NU.
O lupta pierduta.... poate cand va dispare e-mailul de pe net![]()
Nici el nu stie...dar le zice.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)