Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: domenii .ro cumparate de straini.. :(

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    878
    Putere Rep
    40

Thumbs down domenii .ro cumparate de straini.. :(

am incercat sa cumpar cateva domenii dar m-am lovit de o chestie.. nu stiu daca ati observat si voi foarte muulte domeniii sunt cumparate de straini!..

in sf..am gasit un korean care are foarte multe domenii.ro a spus ca imi vinde domeniul doar ca nu stie cum sa procedeze...

ma documentez.. si aflu :

Transferul dreptului de folosinta al unui domeniu .ro

1. Detinatorul actual confirma transferul dreptului de folosinta al domeniului noului detinator trimitand un document prin posta (originalul) - catre: ICI - Registrul Roman de Domenii .RO (ROTLD), Bd. Averescu 8-10 Sector 1, Bucuresti, 011455 Romania - si prin fax la
    +40-21-3161084.
    Documentul trebuie sa fie semnat de reprezentantul legal al detinatorului, si sa contina toate datele de contact ale acestuia (adresa, telefon, fax, e-mail, fotocopia actului de identitate in cazul persoanelor fizice), vedeti modelul acordului de transfer.
    2. Viitorul detinator va face o cerere de transfer online, completand cu noile date formularul de transfer.
    3. Reprezentantul legal al actualului detinator va fi contactat telefonic de catre ROTLD pentru a confirma transferul.
    4. Va fi trimisa o factura proforma in valoare de 61$ (TVA inclus), catre noul detinator.
    5. Dupa ce se primeste confirmarea platii acesteia prin fax (+40-21-3161084), transferul se incheie.

Nota: Punctele 2, 4 si 5 sunt similare inregistrarii unui nume de domeniu nou.
    problema e ca omu numai are numaru ala de telefon.. a dat si mail de pe mailu de pe care a inregistrat si rnc nu raspunde nimik.... so, ce se poate face in cazul de fata...

ma gandesc ca numai aparea problema asta daca domeniile erau platite pe an.

rth
    rth este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    24th November 2006
    Vârstă
    49
    Posturi
    38
    Putere Rep
    36

Implicit

1. Pai isi updateaza datele la RNC cu noul numar de telefon si pe urma aplica
    2. Nu te suna nimeni sa verifice cand transferi un domeniu (doar zic asa)

Clar nu se intampla asta daca se videau pe an sau daca asigurau o anumita protectie romanilor in fata strainilor cum se intampla in Franta, Australia, Canada

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

sa vezi Hell Advertising cate are, ca la manelisti fara numar fara numar, era o perioada cand saptamanal gaseam un site apartinand lor. Asa ca nu stiu ce cauti tu de dai de straini ca eu dau doar de romanii. Si crede-ma vandez de cativa ani domenii bune.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sunt utile/nepenalizate linkurile cumparate ?
    De evolution în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 7th November 2007, 10:53
  2. Vand Domenii [Multe Domenii, Multe industrii]
    De IeD3vil în forumul Domenii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 1st November 2007, 20:45
  3. Vand lista domenii. Sugestii domenii! Urmarite din 2005
    De byrev în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 8th April 2007, 17:12
  4. Domenii Vechi vs. Domenii Noi