premie.ro![]()
Se mai adauga in oferta:
Ce ofer:
30$ pentru userul cu cea mai buna sugestie a unui domeniu LIBER.
Un advertorial pe site (viitor PR7-8), a carui valoarea (cost) este destul de mare.
Domeniu vreau sa-l inregistrez zilele acestea, ca sa pot sa lucrez la content in vacanta de sarbatori.
Site-ul o sa fie cu si despre web, online, net. Etc.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
wonline.ro
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
In continuare, eu as inregistra NetFest.ro daca as avea un astfel de proiect. Sunt multe evenimente care au sufixul ...Fest.
E usor de retinut, relevant pentru industrie si proiect. E ca o sarbatoare a onlineului.
Spune-mi te rog ce nu-ti place la el. In felul asta putem sa ajustam procesul...
roobix.ro
goldenprize.ro - Globul de aur, mai brandabil de atat ce vrei?![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
dubluve.ro @ dan, oferit la caterinca, dar care cred ca este destul de interesant, pentru ca ... ghici?
era bun si un punct.ro, il are cineva de pe forum?
Ultima modificare făcută de Tom; 19th December 2013 la 15:29.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Inca nu e castigat, dar mie imi place, nu pentru caterinca, cat pentru faptul ca este usor de memorat si de brand-uit. Nu trebuie sa-i mai fac logo, vine cu domeniu " W ".
Eu intreb la telefon zilnic, care este domeniul dvs? si vine: dublu ve, dublu ve, dublu ve, ..... la care eu o tai scurt: si mai departe? Lasati dublu ve
Cat de greu e sa tii minte "dublu ve punct ro" ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)