Domeniul avea status de "buy now". @Merch - Daca citeai pana la capat ai fi vazut si asta "If the Auction had no time left then it will take 7 days before it is placed into your account. You will see it shortly. I apologize for any inconvenience this may have caused. Please be patient you will receive an email when it becomes available."
Ce a inteles cel care mi-a raspuns din ceea ce i-am scris in tiket e alta treaba, domeniul l-am luat prin "buy now"
De asemenea am mai castigat un domeniu care nu avea status de buy now deci am castigat cu cel mai mare bid. Am primit email de la Godaddy sa platesc insa am intrat pe whois si am vazut ca cel care il detine la prelungit [aici nu stiu daca cel care il detine la prelungit sau la prelungit godaddy automat pentru ca era la licitatie] si nu stiu daca sa platesc pentru el sau nu.
Cei de la Godaddy zic sa le dau banii si daca ala il prelungeste mi-i inapoiaza insa avand in vedere ca domeniul apare ca prelungit nu vreau sa plimb banii dintr-un cont in altu. Aici are cineva o parere?

Răspunde cu citat