Hehe, vad ca a crescut de la 15 la 45 de zile.. e si mai bine ca pe vremuri..Postat în original de valentino
![]()
Hehe, vad ca a crescut de la 15 la 45 de zile.. e si mai bine ca pe vremuri..Postat în original de valentino
![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Da, am primit si mail cum ca in 48 de ore mi se va trimite refund`ul si in maxim 5 zile o sa intre in cont. Astept, daca asa zic ei, asa o fi, pare a fi in regula cu ei
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Stai linistit, ca nu se impiedica ei in banii tai. Dar, dupa cum spunea si roby, cel mai sanatos este ca, imediat dupa inregistrare, sa dezactivezi autorenew sau sa dezactivezi metoda de plata automata.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Da, din greseli inveti si daca tot am rezolvat cu asta o sa fiu mai atent de acum la ce las renew si la ce nu. Astea chiar abia asteptam sa iasa din lista, ca ma incurcau
Mersi pentru reply`uri.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Un mic update - refund`ul mi`a intrat deja in cont la doar cateva ore de cand am trimis request`ul. Cum sa nu`ti placa sa lucrezi cu godaddy![]()
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Mai poti dezactiva si platile automate din paypal, check this How to cancel PayPal Automatic Payment
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)