Vand domeniul Suporter.Org - Organizatia Suporterilor din Romania impreuna cu continutul sau.
Domeniul este inregistrat la godaddy, este un domeniu usor de retinut, cu un tld bun si expira in aprilie 2012.
Site-ul ruleaza pe un html+css+js, foloseste un logo platit(+ alte 4 variante pe care le detin...o sa revin la finalul postului cu o imagine ampla a tuturor logo-urilor).
Domeniul are peste 3500 de pagini indexate in google, PR 1 si sta foarte bine in cautari pentru mai multe cautari:
suporter, suporter, forum suporter, forumul suporterilor, organizatia suporterilor (toate pozitia 1)
forum steaua, forum rapid, forum dinamo, samd (pe prima pagina, chiar top 3 din cate stiu)

Pretul nu l-am fixat inca, asa ca sunt liber pentru orice negociere.
Pentru alte detalii, lasati-mi pm si am sa va raspund tuturor.
O zi buna.

EDIT: Domeniul accepta adsense, are o pagina de facebook cu 192 de fani si o pagina de twitter cu ~ 100 de followersi.
O sa revin si cu alte detalii printr-un edit.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Site-ul a fost inscris in peste 300 de directoare romanesti, are cumparate cateva advertoriale si au fost postate pentru el si cateva comentarii pe bloguri dofollow.

Versiuni LOGO: http://i54.tinypic.com/e5l6kj.jpg

Rog si eu un supermoderator/administrator sa-mi mute topicul in zona Marketplace/Website-uri. Mersi anticipat.