Apropos de branduri, mie cel mai stupid pana acum mi se pare gandul.info
Apropos de branduri, mie cel mai stupid pana acum mi se pare gandul.info
Mie una mi se pare putin fortat gandul.info ca brand... Ar fi fost mult mai ok sa aiba domeniul gandul.ro sau chiar ziarulgandul.ro si atunci s-ar fi putut promova ca "Gandul"
Parerea me e ca au fost fortati sa promoveze gandul.info ca brand din cauza domeniului cu extensie atipica pentru publicul larg.
The best things in life aren't things
Daca doreau neaparat sa evite extensia info puteau . Ai dat un exemplu , dar mai sunt inca multe altele . Puteau sa aleaga la momentul constituirii ziarului domenii bune libere sau sa cumpere ( eventual cu trademark cu tot ), dar nu au vrut .
Iata ce spun cei de la info.info pe siteul lor :
".INFO is Intuitive-- The Internet is about information. An "info" address is ideal to communicate information to people who are looking for it. Research indicates that people are attracted to domain names they can readily understand (and remember).
.INFO is International-- .INFO is readily understood in multiple languages, giving these addresses universality unavailable in any other domain.
Din faptul ca stim toti ca ziarul Gandul are un site pe extensia .info , putem trage concluzia ca le-a reusit . Daca ar fi avut o extensie neadaptata le keyword si la specificul activitatii lor ( .org ,, biz ) ar fi fost mult mai greu sa retinem .
as fi optat pentru ziarulgandul.ro sau gandulonline.ro. Domeniul .ro e foarte bun si pentru seo, fiind mai relevant pentru cautarile din Romania.
Avand in vedere ca s au mai cerut pareri in acest thread despre domenii ....
www.cazarein.ro este premium ?!
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
cazare.ro cred că ar putea fi considerat domeniu premium pentru România. Faptul că domeniul e compus din două cuvinte - cazare + in - îi scade un pic valoarea (din punctul meu de vedere).
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Multumesc frumos pentru raspunsuri !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)