si eu mi-am transferat toate domenile de la godaddy la name.com
Va sfatuiesc sa faceti si voi la fel![]()
si eu mi-am transferat toate domenile de la godaddy la name.com
Va sfatuiesc sa faceti si voi la fel![]()
Eu toate domeniile mi le-am transferat la namecheap.com. Nu am avut niciodata probleme.
Folosesc godaddy de foarte mult timp si cumpar domenii frecvent. Era sa renunt de cateva ori la ei, din aceleasi motive... insa am descoperit varianta godaddy pentru mobil si de atunci numai de pe telefonul mobil imi cumpar/reinnoiesc domeniile. Merge perfect, nu am avut niciun fel de probleme. De multe ori, imi setez chiar si nameservers tot de pe mobilVarianta asta am adoptat-o pentru multe site-uri.. chiar si pe ebay sau amazon
keep dreaming...
Eu am cateva domenii la godaddy, am platit si cu cardul si cu paypal, dar nu am avut probleme.
Inca nu am folosit name.com.
M-am chinuit aseara aproape o ora sa iau un domeni .biz si nu imi dadeam seama de ce nu am varianta de plata prin paypal. Intr-un final m-am delogat, am intrat iar, am adaugat domeniul in codul de cumparaturi si nu i-am mai aplicat cuponul de reducere care zice ca poti lua cu ~2 usd un .com,net,org sau biz.
De ce mama naibii nu explica si ei undeva chestia asta? Sau de ce nu primesti o atentionare ca ai folosit cuponul ala, ti-a redus pretul, dar nu poti plati? Intr-un final am luat la pretul normal de aproximativ 6 usd.
Deci eu unul ma pronunt din nou a fi extrem de dezamagit de acest sistem complex al godaddy.com in care probabil a fost investita o suma extrem de mare, dar degeaba ca isi pierd multi clienti datorita greselilor.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
merci frumos de info. acum m-ai lamurit si pe mine de ce nu imi aparea plata prin paypal. eu am sunat la ei, insa operatorul habar nu avea. deci daca nici ei nu stiu, ce anunt sa mai puna
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
La mine merge sa platesc cu Visa doar, cu MasterCard nu mai merge, mergea inainte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)