Daca as fi din oras, as da 500 euro fara sa clipesc.
Versiune printabilă
Daca as fi din oras, as da 500 euro fara sa clipesc.
sa nu uitam ca orsova este un oras cu 13.000 locuitori, deci cam 4.000 persoane acceseaza internetul, la modul optimist. Si atunci ma intreb care este aplicabilitatea ?
Chiar daca as fi din acest oras nu as da un pret exagerat. Mai bine cumperi domeniul pe o extensie net, info...mai ieftin si de diferenta poti sa-l dezvolti ;)
orsova.ro - 300 euro, daca as fi din orsova domeniul era de mult cumparat de mine, merita dezvoltat, cazare.orsova.ro, anunturi.orsova.ro, etc.
Orsova e supraevaluat.
Vezi: comunitate online pentru un oras si sondaj useri portal oras.
Multumesc de raspunsuri.
Pretul cerut de proprietar (un baiat din severin) e de 1000€. El mi-a spus ca anual castiga 250-300€ din publicitate. Acum observ ca e parcat. Si la voi e?
L-as putea inregistra pe o extensie internationala: orsova.in, orsova.de, orsova.vg..etc. Ar merge?
300E pe an este decent, dar nu justifica pretul de 1000. Personal as plati maxim veniturile pe un an la asa ceva.
tldurile internationale nu rankeaza pe .ro, nu ai absolut nimic liber. Dar as folosi orsovaonline.com
Liber sa incerce. Inclusiv tr severin...
Nu stiu de unde are Kidu datele astea: "sa nu uitam ca orsova este un oras cu 13.000 locuitori, deci cam 4.000 persoane acceseaza internetul, la modul optimist. Si atunci ma intreb care este aplicabilitatea ?"
Maxim 7-8000 locuitori si asta cu indulgenta. La 2-3 familii unul e spaniol/italian/danez/irlandez.
Din ei: cei care intra online sigur nu intra pe portalul unui municipiu unde... nu se intampla nimic :)
Jumatate nu utilizeaza internetul pentru ca nu se pricep, acesta fiind domeniul "copiilor care stiu de la scoala".
Adultii intra cel mai mult pentru a descarca filme si pentru a asculta radio pe internet (nu bat antenele pana aici).
Program cinema, teatru? Vise :)
Cu publicitatea nu e asa de simplu. Ok, poate gasesti oameni sa cumpere publicitate, dar cu siguranta vor dori sa stie un profil aproximativ al vizitatorului. Acesta fiind?
Cat despre content... ce poti pune? Webcam, cearta secretar-primar? Cui ii pasa? :)
wikipedia se jura ca sunt atati, ultimele studii spun ca rata de penetrare a netului la nivelul .ro este de 35%, oricum, nu incurajam achizitia :)
Wikipedia fiind o resursa gratuita, actualizata cand si cand de oameni care nu pot garanta :) Ca si alte multe site-uri, au pus niste date "ca sa fie content" :)
Acum incercam sa-l ajutam pe om sa nu arunce banii aiurea.
Poate cand vor ajunge gazele si in orsova, poate cand oamenii nu vor mai urca la etajul 4-9 cu sacul de lemne in spate... domeniul va avea potential: peste 20-30 ani?
Mi-a placut amicul cu sondajul. Se pare ca nu s-a imbogatit dar nici nu a investit aiurea.