Cu cea mai mare placere ... Sper sa achizitionati si alte domenii, si sa le dezvoltati sau sa le revindeti!
@offtopic: Nu consum alcool, un suc e de ajuns! :D :D :D
Versiune printabilă
tutorialevideo.net - maxim 25euro, dar merita dezvoltat.
TutorialeVideo.net 50 E
Gazduire-online.net 15 E (un nume frumos dar com available -poate fi pus si la threadul de ponturi gratis )
Dati-va si voi cu parerea pentru mirese.net
Aici e vorba de pret si de evaluare . Nu pot sa evaluez mai mult .net , desi keywordul suna bine pe aceasta extensie , atunci cand extensia superioara , respectiv .com , este libera .
Am de gand sa cumpar orsova.ro insa pretul cerut de proprietar e foarte mare (cred). Vreau sa aflu parerea profesionistilor. Cat ar merita?
!Mersi
Presupun ca vreo 3000 de EUR cere ... din pacate nu valoreaza atat ... E oras prea mic ...
In opinia mea , domeniul valoreaza 200 E , maxim 250 E . Am 2 observatii de facut :
1) geodomeniile ( ca si domeniile bazate pe nume de persoane ) au incluse in valoarea lor o componenta puternic subiectiva data de implicarea emotionala a potentialilor cumparatori . Aceata componenta poate fi greu evaluata si depinde de cat de mult iti doresti tu un domeniu .ro cu numele orasului tau . Asadar pretul de vanzare poate sa depaseasca adesea calculele hartiei respectiv profitul ce il obtii la banii investiti . Poti sa dai si 300 si 400 E depinde cat de mult iti doresti tu domeniul si ce alte optiuni ai .
2) daca vorbim de optiuni , vanzatorul este intr-o pozitie oarecum favorabila intrucat toate extensiile importante sunt luate iar com-ul este la vanzare pe SEDO la un pret exagerat ; totusi asta nu reflecta neaparat popularitatea keywordului intrucat cel putin 4 extensii sunt luate de aceeasi persoana ( keywordul este fortat ) .In momentul in care detinatorul acestora va renunta la ele ( si pronosticul meu e ca va renunta in viitor ) atunci vom discuta cu totul altfel .
3) orsova.eu a stat liber din iulie 2008 pana in februarie 2010 ; mie extensia .eu pentru domenii cu nume de orase mi se pare foarta potrivita ; daca urmareai atent putea sa-l achizitionezi la taxa de inregistrare .
Eu unul nu as da mai mult de 300 EUR pe orsova.ro, oricat ar cere vanzatorul!