Ce parere aveti despre produsebio.eu?
Eu il cumparasem pentru un magazin online.
Versiune printabilă
Ce parere aveti despre produsebio.eu?
Eu il cumparasem pentru un magazin online.
produse bio 2400 cautari exacte, toate extensiile luate cu liniuta si fara.
doar ca e in stationare de 2-3 ani, nu prea s-a marit clientela pe nisa.
adsense nu pare sa fie mare sfaraiala, asa ca tot un magazin ii este mai potrivit. In cel mai rau caz un portal.
as zice 100-150e, totusi consider eu un tld inferior.
In opinia mea , 100 E , mai mult nu .
Intr-adevar eu nu e un tld prea puternic in limba romana , desi tocmai in romana si-ar putea gasi cea mai buna valorificare .
Altminteri , nemtii sunt mari fani ai acestui TLD , ce e elternativa la .de ( nemtii au aproape 30 % din domeniile eu inregistrate respectiv peste 1 milion de domenii ) .
Buna,
Ce parere aveti despre valoarea domeniilor AboutRomania.ro si About-Romania.ro, care din cele doua domenii sunt mai valoroase.
Ce site ar trebui sa fie pe un astfel de domeniu.
Multumiri anticipate :)
La valoare imi e greu sa-mi dau cu parerea, pentru ca un domeniu de genul nu valoreaza mare lucru fara continut pe el sau fara sa si-l doreasca cineva (poate l-ar vrea Udrea de exemplu, pentru o campanie la turism).
Cat despre comparatia dintre ele... logic ca cel fara cratima e mai bun de o mie de ori. Te intreb insa: tu de ce l-ai cumparat? Ca sa faci ce pe el?
Daca nu stii... de unde sa stim noi? Ar merge un site despre Romania in engleza pe el, dar asta e foarte vag. Ia intereseaza-te sa vezi daca e interesat cineva de afara sa afle informatii despre Romania si daca s-ar merita sa faci un fel de enciclopedie.
Tin sa te contrazic, cratima intre doua cuvinte in google face diferenta si rankeaza mai bine.
In general cratima reduce valoarea domeniului cu cateva exceptii ( nu e cazul acum ) . Chiar de 1000 de ori nu dar o reduce semnificativ . Din pdv SEO nu e niciun dezavantaj , ba chiar unii sustin ca e mai avantajoasa cratima .
Domeniile de tipul AboutCountry.com merg destul de bine dar Romania e Romania .
Numele domeniului e ca un titlu de carte , deci ce site ai putea pune decat about Romania.
Google vede cuvintele separate indiferent daca are cratima sau nu.