Cautari exacte numai la domenii de 2 sau mai multe cuvinte
Citat:
Postat în original de
Pancu
@Broscoi "Uriase nu sunt cautarile pentru jocuri online fata de cazare ( un raport de aproximativ 2:1 )"
Nu-mi dau seama la ce te-ai referit aici. Din cate vad eu pe cuvantul "cazare" sunt aproximativ 5.400 de cautari lunare, pe cand la jocuri online sunt peste 1 milion..
Atunci cand compari numarul cautarilor in scopul evaluarilor comparative o faci avand in vedere cautarile exacte numai in cazul in care toate domeniile supuse comparatiei sunt de doua sau mai multe cuvinte .
Atunci cand compari un domeniu de un singur cuvant cu domenii de mai multe cuvinte utilizezi cautarile 1830000 respectiv 823000 .
De ce ? Raspunsul e simplu . In cazul cautarilor pe doua cuvinte necesitatea de a cauta pe exacte este foarte mare in raport cu cautarile pe un singur cuvant . Mi se pare normal ca foarte putini din cei ca cauta un cuvant sa caute foarte putin prin cautari exacte .
In concluzie nu este relevanta comparatia cautarilor exacte intre un domeniu de 1 cuvant si domeniile de 2 sau mai multe cuvinte . Altfel comparam pere cu ridichi si am trage concluzia ca domeniile de 2 cuvinte sunt mai valoroase de cat cele de 1 cuvant ori se stie ca nu e asa .
As dori totusi sa nu mai continuam aceasta discutie controversata . Eu am argumente sa sustin ceea ce afirm dar cred ca e mai bine asa ...