Broscoi, o estimare pentru carucioare.org? :D
Versiune printabilă
Pai daca am spus ca prefer CarucioareDeCopii.ro , inseamna ca atata vreme cat asta e liber ,eu nu as da mai mult decat taxa de inregistrare a acestuia . Daca asta se ocupa , revizuiesc evaluarea .Asta e parerea si evaluarea mea bineinteles subiectiva .
Mai spun o data , e mai descriptiv , mai usor de memorat si mai corect romaneste .
Un domeniu trebuie sa fie brandabil si descriptiv .
O parere despre finante.net va rog!
Multumesc anticipat! :)
Nu m-am grabit ... Are perspective antreprenoriale, ca domeniu usor de monetizat nu este categoric! Insa se pot dezvolta niste poriecte premium faine ... eu am niste idei pentru el, insa ma intereseaza doar o parere obiectiva a celor care se pricep cat de cat de la domenii din zona. :D Merci oricum pentru "viteza" Adi, dar nu m-am grabit ... Ai dreptate, au fost cateva minute de la expirare pana la stergere! :D
Ce spuneti de weebdesign.com?
Ideea e ca eu as dori sa-l vand, este vechi de aproape un an si platit pe inca unul. Ce parere ai despre pret? cat ai oferi tu daca ar fi sa-l cumperi?
Eu nu as da nimic pe el ... Nu l-as cumpara sincer pentru ca nu am ce sa fac cu el in acest moment ...
Toate extensiile sunt libere pe acest keyword .
98 % sanse sa primesti < 80 E
2% sanse sa gasesti pe cineva caruia sa-i placa foarte mult keywordul si sa nu-si doreasca o alta extensie . In aceasta situatie norocoasa poti sa iei si sume considerabile .