Cum se rezerva mai exact un domeniu .ro? (ma refer la de rezervare, nu inregistrare)
Pentru ce perioada este valabila o rezervare de domeniu .ro si cat costa?
Cum se rezerva mai exact un domeniu .ro? (ma refer la de rezervare, nu inregistrare)
Pentru ce perioada este valabila o rezervare de domeniu .ro si cat costa?
am dat de-o firma de hosting romaneasca, ceva mai inainte, care oferea inchiriere domenii .ro (cu 1 sau 2 Euro mai scump decat un .com), cu plata anuala ... si cam atat... sorry, din pacate nu mai tin minte care era...![]()
eu nu am auzit de rezervare pana acum.
Nu cred că se mai pot rezerva domenii ( cel puţin nu direct la RoTLD ) de când cu noul sistem.
Extras de pe ROTLD.roCe inseamna "a rezerva un domeniu .ro"?
A rezerva un nume de domeniu .ro inseamna a parcurge intreaga procedura de inregistrarea, inclusiv plata domeniului, si a nu declara nameservele care vor gazdui domeniul. Domeniul este inregistrat, in acest caz, dar nu este functional - nu permite crearea aplicatiilor de genul pagina web, adrese de e-mail. A rezerva un nume de domeniu .ro NU inseamna a completa formularul online de solicitare a inregistrarii numelui de domeniu .ro respective si a NU plati proforma corespunzatoare.
Ultima modificare făcută de w!ll; 2nd March 2009 la 22:06.
Se refera cumva la perioada scursa pana la achitare ? Eu am comandat pe 26 februarie 4 domenii .ro pe care le-am achitat abia astazi . In toata aceasta perioada domeniile au figurat ca indisponibile ( ocupate ) .Dupa scurgerea unei perioade de 7 zile ( nu sunt sigur ) , daca domeniile nu sunt achitate , redevin disponibile .
Domeniile acelea de care vorbesti le-ai cumparat direct prin ROTLD sau prin partener?
O sa fac si eu un test sa vad care este perioada de rezervare daca tot nu stie nimeni concret.
din cate imi amintesc cand am cumparat domeniul cu prajituri mi-au spus ca 5 zile este domeniul rezervat. Practic cred ca poti rezerva din 5 in 5 zile pana il platesti. Dupa ce iti trimit ei factura ai 5 zile minim sa platesti, timp in care altcineva nu iti poate "fura" domeniul.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)