''Your page needs at least 25 fans to have a web address'', asta e mesajul pe care l-am primit cand am vrut sa-mi setez adresa pentru o pagina, de cand e asa? A mai intalnit cineva? Sau am setat eu ceva gresit...
''Your page needs at least 25 fans to have a web address'', asta e mesajul pe care l-am primit cand am vrut sa-mi setez adresa pentru o pagina, de cand e asa? A mai intalnit cineva? Sau am setat eu ceva gresit...
Am patit-o pe o pagina acum ceva luni, prima si singura data.
Sapatamna trecuta am facut o pagina noua si din wizard m-a pus sa setez url custom.
Probabil depinde de categoria la care o incadrezi, altfel nu-mi explic de ce uneori da alteori ba.
Retired
da, cred ca depinde de categoria in care este incadrata pagina, si eu am patit la fel dar am facut repede 25 de likeuri si apoi a fost ok.
Nu are nicio legatura cu categoria unde te incadrezi.
Daca creezi o pagina noua dupa un timp indelungat in care nu ai mai creat nicio alta pagina iti da posibilitatea la custom url direct.
In celalalt caz, ai nevoie de 25 de fani.
Poti incerca sa creezi pagina respectiva de pe un alt cont unde nu ai creat recent o alta pagina dupa care sa-ti pasezi drepturile de manager.
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)