Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Problema Globehosting

netvisions este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Problema Globehosting

Astazi am dat sa inregistrez un domeniu care a fost tot al meu a fost sters am platit suma aferenta la ora 1:10 catre firma. Le-am trimis mail sa inceapa inregistrarea la ora 5 vad ca a fost inregistrat de altcineva la ora 3:05. Cum se poate asa ceva? daca eu am facut plata pe un domeniu sa poata sa-l ia altcineva dupa 2 ore.
    Serviciile lasa de dorit...
    Am primit si mailu care este foarte frumos din partea lor.
    "Buna ziua,
    Domeniul a fost luat de altcineva de la o alta firma. Puteti inregistra un alt nume de domeniu sau returnam suma platita.
    O zi buna,"
    As dori ca toti sa caste ochi inainte de a se pacali de preturi si serviciile lor.
    Am mai avut un domeniu .bg care l-au inregistrat in 2 saptamani si pe care am dat 48euro pentru 1 an.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Din ce inteleg tu le-ai platit la ora 1, anticipat, pe un serviciu ce urmau sa-l presteze ulterior, la ora 5.
    In acest interval inteleg ca a inregistrat altcineva domeniul.

Nu inteleg deruta sincer.,
    daca eu am facut plata pe un domeniu sa poata sa-l ia altcineva dupa 2 ore.
    Daca eu iti dau azi bani sa-mi iei poimaine niste pantofi misto si intre timp se vand, cum e posibil sa se fi vandut daca eu ti-am dat banii?

LE: Eu zic ca are trebui modificat un pic topicul, nu vad problema la Globehosting ... tu l-ai lasat sa expire, nu vad cu ce au gresit ei in afara faptului ca la 1 noaptea nu erau pe baricade sa-ti inregistreze tie domenii
    Ultima modificare făcută de Catalin C.; 9th June 2013 la 21:14.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de netvisions Vezi Post
    Astazi am dat sa inregistrez un domeniu care a fost tot al meu a fost sters am platit suma aferenta la ora 1:10 catre firma. Le-am trimis mail sa inceapa inregistrarea la ora 5 vad ca a fost inregistrat de altcineva la ora 3:05. Cum se poate asa ceva?
    Pentru ca esti idiot, si pentru asta nu sunt vinovati cei de la Globehosting, asa ca nu mai arunca cu rahat aiurea
    de asta ai negativ de la mine, pentru ca arunci aiurea cu rahat intr-o firma cand tu esti singurul vinovat
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Din ce inteleg tu le-ai platit la ora 1, anticipat, pe un serviciu ce urmau sa-l presteze ulterior, la ora 5.
    In acest interval inteleg ca a inregistrat altcineva domeniul.

Nu inteleg deruta sincer.,

Daca eu iti dau azi bani sa-mi iei poimaine niste pantofi misto si intre timp se vand, cum e posibil sa se fi vandut daca eu ti-am dat banii?

LE: Eu zic ca are trebui modificat un pic topicul, nu vad problema la Globehosting ... tu l-ai lasat sa expire, nu vad cu ce au gresit ei in afara faptului ca la 1 noaptea nu erau pe baricade sa-ti inregistreze tie domenii

In cazul in care domeniul a fost inregistrat de altcineva tot la Globehosting are sens, altfel nu prea.
    D R G

Razvan Sfetnic este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    73
    Putere Rep
    0

Implicit

Cred ca a vrut sa spuna ca le-a trimis email la ora 1:10 sa faca inregistrarea iar cand a verificat la ora 5 domeniul deja era inregistrat de altcineva. Daca nu este cum am spus atunci este aiurea sa ii injure pe cei de la Globehosting ( care sunt de nota 10 ) daca el a cerut sa se faca inregistrarea la ora 5.

redu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th March 2011
    Posturi
    113
    Putere Rep
    28

Implicit

intradevar cei de la edomenii au o problema in activarea domeniilor cumparate, dureaza prea mult, mai ales daca e in weekend sau seara, pe timpul zilei rapiditatea e la ea acasa, daca intri si in chat cu ei, totul se desfasoara in cei mai buni termeni posibili.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Razvan Sfetnic Vezi Post
    Cred ca a vrut sa spuna ca le-a trimis email la ora 1:10 sa faca inregistrarea iar cand a verificat la ora 5 domeniul deja era inregistrat de altcineva. Daca nu este cum am spus atunci este aiurea sa ii injure pe cei de la Globehosting ( care sunt de nota 10 ) daca el a cerut sa se faca inregistrarea la ora 5.
    da exact asa a fost la ora 1:10 le-am trimis mail sa imi faca inregistrarea ei nu au facut-o la ora 3 a inregistrat altu care la si luat si la ora 5 am verificat si am vazut ca e luat de la altcineva desi eu platisem serviciu de la ora 1 si altcineva la luat la ora 3
    Ps: lovelife cat poti fi de idiot!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Nu mai cauta scuze acum, ai scris foarte clar: Le-am trimis mail sa inceapa inregistrarea la ora 5, asta le-ai cerut, nu ca ai verificat la ora 5, acum dupa ce ai dat-o in bara incerci sa te scoti. Te rog nu ne lua de fraieri
    PS: nick-ul tau nu este cumva nume de firma? vezi ca scrie ceva despre asta in regulament
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

cred ca ai inteles gresit si nu m-am exprimat eu foarte corect am mailuri iti pot face screenshot ca sa ma scot sa-ti arat adevaru.
    am spus asa: Le-am trimis mail sa inceapa inregistrarea, si la ora 5 vad(adica am verificat) ca a fost inregistrat de altcineva la ora 3:05
    acum sper ca ai inteles si nu ma face sa iti pun si pozele ca sa-ti dau peste nas!
    PS:nu nu este nume de firma.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de netvisions Vezi Post
    cred ca ai inteles gresit si nu m-am exprimat eu foarte corect am mailuri iti pot face screenshot ca sa ma scot sa-ti arat adevaru.
    am spus asa: Le-am trimis mail sa inceapa inregistrarea, si la ora 5 vad(adica am verificat) ca a fost inregistrat de altcineva la ora 3:05
    acum sper ca ai inteles si nu ma face sa iti pun si pozele ca sa-ti dau peste nas!
    PS:nu nu este nume de firma.
    Indiferent, nu poti acuza o firma din Romania ca nu ti-a inregistrat tie un domeniu la 1 noaptea.
    Cand lasi un domeniu sa expire iti asumi riscul sa fie inregistrat de alticineva.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 12th May 2019, 19:18
  2. Problema cod postal ? care este problema ?
    De Guess Who în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th April 2011, 19:37
  3. Craciun Fericit cu edomenii.ro aka GlobeHosting
    De Popescu Marian în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th February 2010, 10:44
  4. am si eu o problema! Help!
    De paulpadurariu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th February 2009, 18:54
  5. problema. help!
    De catalindeva în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th February 2008, 07:03

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii