Vezi Rezultate Sondaj: Sunt rezultatele Social Media supraevaluate?

Alegători
20. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da

16 80,00%
  • Nu

4 20,00%
  • Nu cunosc

0 0%
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Este oare Social Media cu mult supraevaluat?

sergiuliano este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    499
    Putere Rep
    40

Post Este oare Social Media cu mult supraevaluat?

Unul dintre site-urile pe care le administrez are peste 4000 de like-uri pe facebook, cu toate astea, traficul zilnic ce are ca referal facebook, aduce conform google analytics, undeva pana in 50 de vizite .

Vreau sa stiu daca situatia asta este des intalnita printre membrii Seopedia sau daca slabele rezultate pe care le obtin, reprezinta un caz izolat.
    GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Si eu tot incerc sa reusesc in Social insa nu imi prea iese. Cel mai mult am avut 5k intr-o zi veniti din reddit, in rest nu ma pricep deloc a aduce trafic. Totusi sunt multi cei care din asta traiesc, asa ca nu as zice ca Social Media e supraevaluat.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    499
    Putere Rep
    40

Implicit

5000 intr-o singura zi ? Poti sa ne spui mai exact cum anume ai reusit sa generezi redirecturile respective? Mi se pare ca fiind mai mult decat multumitor. ( nu uita sa votezi in sondajul de mai sus )

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Daca totusi va referiti si la advertising pe retelele sociale, pot spune ca pana luna trecuta promovam cu 1 cent pe click in facebook ads, si am reusit sa aduc cu 50 usd 5k unici intr-o zi. Acum am testat din nou si abia imi aduce pe zi vreo 500 de clickuri pe 3 centi. Pe 1 si 2 centi nu mai merge deloc, deci in interval de doar o luna au intrat foarte multi pe retea.

Am stat putin si m-am uitat pe la reclamele aparute recent, s-au bagat pe nisa orange, nokia si alte branduri importante, care au stricat toata treaba.
    Referitor la targetare pot zice ca este praf de tot. Poti targeta demografic , in functie de varsta si sex, dar pentru Romania momentan nu putem discuta de grupuri de interes. Asadar trebuie sa accepti faptul ca orice curios iti da click pe reclama si iti strica jocul.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    48

Implicit

Am pe un site romanesc 6000 de like-uri si doar maxim 40 de vizite in cele mai bune zile. Conteaza insa foarte mult cum faci promovarea deoarece nu este suficient sa ai like-uri multe pentru ca nu sunt foarte vizibile.
    Insa cu o aplicatie dezvoltata cu cap poti prinde trafic bun, uite un exemplu aici De la 69 la peste 30k vizitatori intr-un week-end | Andreescu.info

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Sunt multi care promoveaza concursuri, la care pentru a participa este nevoie sa dai like. Pai cu siguranta dupa ce se termina concursul respectiv eu nu mai bag in seama brandul respectiv, nu? Consider ca trebuie sa existe o legatura stransa intre brandul promovat si cei care dau like, pentru a avea rezultate serioase. Nu e de ajuns sa dai o stire pe care oricum nu o va citi nimeni fiind ocupat/a sa comenteze noua frizura a vreunui prieten.

Mai spuneam undeva, targetarea e foarte proasta. Romanul s-a invatat sa dea like la orice ii iese in cale.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    48

Implicit

@edy12006 - avantajul de a avea multe like-uri este ca poti publica stiri pe pagina ta de facebook si o sa apara la toti "fanii".
    Daca publici ceva interesant poti primi trafic bunicel (uitasem sa precizez asta).

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Da, Marian, insa conteaza si ce impact are acea stire catre masa de tineri ce folosesc aceasta retea sociala. Chestiile de divertisment, monden, etc. prind ca intotdeauna, dar daca incerci ceva mai de cultura, clar vei avea un esec.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Social Media e diferit de ce era pana acum pentru ca accentul e pus pe interactiune. Degeaba ai 5000 de fani, daca nu interactionezi cu ei. Unu la mana ca pana si argoritmul nu le afiseaza in timeline-ul lor posturile puse de tine de pe wall decat daca s-a realizat interactiune in timp. Utilizatorii pot comenta, sau mai comod, pot Like-ui. Ei bine... am observat ca aruncandu-le link-uri catre articole intr-una, intr-un mod formal (a se citi automatic), interactiunea cu ei va fi minima. Cred ca ar tb postat doar ce merita pentru a evita "annoying-ul" ("Iara astia, frate?" ) si apoi sa le dai motive sa raspunda. Pui poze funny (related la topicul tau), glume... stiri prezentate intr-un mod funny cu "Call to action" prezent acolo (dar nu sacaitor).

Social Media nu iti da trafic gratis, dar daca-i stii gasi "chitibusurile", iti ofera trafic si expunere care creste geometric. Asa ca nu stiu ce sa spun... daca e overrated sau nu... :-?? Cred ca totusi ramane cea mai puternica arma momentan pentru ce spuneam in propozitia anterioara.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Da, Marian, insa conteaza si ce impact are acea stire catre masa de tineri ce folosesc aceasta retea sociala. Chestiile de divertisment, monden, etc. prind ca intotdeauna, dar daca incerci ceva mai de cultura, clar vei avea un esec.
    Ai incercat tu? Cred ca s-a nascut un stereotip de vai ce naspa e tineretul din ziua de azi, bla bla. Aici am eu o teorie care nu prea isi are rost in threadul asta ca am da-o in off-topic total
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    499
    Putere Rep
    40

Implicit

sa intgeleg ca Social Media trebuie sa fie folosit mai mult ca un serviciu de custommer support pentru a te ajuta la promovare ?

ce parere aveti despre avantajele aplicatiilor FB ? Poate o aplicatie FB sa se transforme cu adevarat intr-un "fenomen" viral prin simpla promovare pe facebook ?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 3rd January 2011, 20:05
  2. Impactul Social Media asupra SEO; tehnici de promovare in SM
    De Andrei S în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 28th December 2010, 15:56
  3. Integrare social media in site de prezentare
    De marti în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th December 2010, 12:01
  4. Integrare social media in site de prezentare
    De marti în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th December 2010, 12:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •