12th April 2011, 00:25
1 out of 1 members found this post helpful.
Social Media e diferit de ce era pana acum pentru ca accentul e pus pe interactiune. Degeaba ai 5000 de fani, daca nu interactionezi cu ei. Unu la mana ca pana si argoritmul nu le afiseaza in timeline-ul lor posturile puse de tine de pe wall decat daca s-a realizat interactiune in timp. Utilizatorii pot comenta, sau mai comod, pot Like-ui. Ei bine... am observat ca aruncandu-le link-uri catre articole intr-una, intr-un mod formal (a se citi automatic), interactiunea cu ei va fi minima. Cred ca ar tb postat doar ce merita pentru a evita "annoying-ul" ("Iara astia, frate?" ) si apoi sa le dai motive sa raspunda. Pui poze funny (related la topicul tau), glume... stiri prezentate intr-un mod funny cu "Call to action" prezent acolo (dar nu sacaitor).
Social Media nu iti da trafic gratis, dar daca-i stii gasi "chitibusurile", iti ofera trafic si expunere care creste geometric. Asa ca nu stiu ce sa spun... daca e overrated sau nu... :-?? Cred ca totusi ramane cea mai puternica arma momentan pentru ce spuneam in propozitia anterioara.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
edy12006
Da, Marian, insa conteaza si ce impact are acea stire catre masa de tineri ce folosesc aceasta retea sociala. Chestiile de divertisment, monden, etc. prind ca intotdeauna, dar daca incerci ceva mai de cultura, clar vei avea un esec.
Ai incercat tu? Cred ca s-a nascut un stereotip de vai ce naspa e tineretul din ziua de azi, bla bla. Aici am eu o teorie care nu prea isi are rost in threadul asta ca am da-o in off-topic total
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.