Linkurile ascunse sunt penalizate? Vreau sa le ascund de vizitatori.
Versiune printabilă
Linkurile ascunse sunt penalizate? Vreau sa le ascund de vizitatori.
Da, e extrem de grav sa ascunzi linkuri: black seo.
Penalizat e site-ul care le ascunde, nu cele la care duc.
Am si eu o intrebare aveti idee de ce nu se indexeaza homepageul.Adica inainte era indexact acuma imi apar pe vre-o 4 site-uri fara home page.Apar pagini secundare
Multuemsc frumos
Krumel mergand de la ideea ca siteurile de afiliere sunt gasite de google dupa linkul de afiliere , un sistem bazat pe captcha inainte de redirect nu poate rezolva asta ? google trece si de captcha ?
Eventual un sistem bazandu-se pe imagini pentru redirect gen captcha ..... sistem in care redirectul se face dupa numarul introdus, iar calea aratand-o numarul din asa zisa "imagine captcha".
Scuza-ma daca pun o intrebare tampita .... nu activez in domeniul afilieri si nici nu am cunostinte seo bune.
Pai problema nu e ca ei descopera link-urile afiliate, ptr ca a avea link-uri afiliate nu e o infractiune. Problema e ca link-urile afiliate sint pe site-uri cu continut de slaba calitate. In mod normal, ei asta vizeaza.
Daca pui nofollow pe link-urile afiliate e indeajuns. Google le vede, le analizeaza si le eticheteaza ca link-uri afiliate. Dar continutul e cel problematic.
Mersi Krumel,
Cred ca voi incepe si eu o aventura cu 2parale, personal credeam ca google le penalizeaza deoarece se apeleaza din ce in ce mai mult la afiliere si ei pierd pe partea cu adwords (ceea ce mi se pare o prostie acum, si un lucru discriminatoriu)
O zi placuta!
Salut,
Am citit zilele trecute despre problema ascunderii link-urilor.
Am un site de afiliere si link-urile le-am "ascuns" sub forma "siteulmeu.com/go.php?afiliat=1" in loc de "siteulafiliat.com?ID=12345".
Este cu redirect, insa vine tot din site-ul meu (nu folosesc lyl.bit si ce alte scripturi mai exista).
Am spus "ascuns" pentru ca baza crearii acestui fisier .php nu a fost de ascundere, ci de usurare a muncii. Folosesc numai HTML, iar site-ul contine zeci de pagini cu link de afiliat. Afiliatii cateodata isi mai schimba link-urile (nu des, dar s-a intamplat) si m-am gandit ca munca mea va fi mult mai usoara sa schimb decat o adresa in fisierul .php decat sa iau toate paginile HTML la rand.
In ultimele 2 luni, site-ul a inceput sa scada usor-usor, iar de pe pozitia 1 am ajuns pe 4.
Credeti ca ce am facut eu este black seo?