Mai usor vede paiul in ochiul altuia si nu barna din al lui.
Tu propui ca user sa continuui postand si el propune ca admin sa te baneze !Citat:
Propun sa discutam in general sa lasam topicul omului in pace.
Buna treaba.
Versiune printabilă
E clar ca-i de la caldura :D Baieti, un aer conditionat pe forum, ceva? :D Poate are Mezei la epravalie (sa-i pun link, sa nu-i pun...:D ). Pana atunci insa, sunt niste oameni care se ocupa de forum. Daca ei ne dau un semn ca gresim undeva, ii putem asculta sau contesta. Daca ei gresesc, le putem cere socoteala. Dar cred ca avem arie speciala pentru asta.
S-a mai dus de rapa inca un topic, din ce in ce mai des. Deci forumul in loc sa urce in relevanta si in lucruri utile, decade din ce in ce mai mult. Pacat.
Nu am comentat aportul, am comentat linkul asta (848). Am incercat si eu pe cat am putut sa ajut in forum, mai ales in parti in care lumea nu discuta atat de mult gen: pr, marketing.
Notiunea de moderator nu cred ca iti da automat autoritate mai mare, da iti da dreptul sa ma banezi ca nu iti convine ce spun insa nu inseamna ca ai si dreptate.
Multumesc ca e postul mutat.
Ok, dar Marius a raspuns la subiect cu un soft, acum daca ii a lui, care e treaba lui Ciprian !?
Am vazut unde s-a ajuns si te intreb : Nu face aplicatia lui Marius totul complet ?Citat:
Daca o sa urmaresti firul discutiei, se pleaca de la de Brad Callen si se ajunge printr-o intrebare despre "aplicatii care fac totul complet" la softul lui.
Sincer sa fiu, nu am urmarit toate posturile lui Marius, dar fi linistit ca nici nu va saraci si nici nu se va imbogati nimeni din toata reclama care e pe seopedia. :)Citat:
Zi ..Voislav cine e ipocrit... Marius care nu are limita in a posta link-uri catre propriul site/soft si deci isi face reclamaexcesiva penalizata prin regulament...sau Ciprian, care si el are softuri si care nu abuseaza pe forum si care totusi cu diplomatie incearca sa nu foloseasca o cerere de ban pe motiv de reclama excesiva?
Eu cred ca m-am prezentat, inainte de a incepe discutia cu tine.Citat:
Voislav, despre posibila noastra discutie....eu nu am de unde sa stiu cine esti.
Nu, dimpotriva, esti liber sa-ti impartasesti opiniile si sa discuti cu cine vrei.Citat:
Eu am facut o legatura intre voi doi si am refuzat o discutie cu tine. Ti se pare exagerat?
Te asigur ca nu va suferi nimeni.Citat:
ne pare rau..noi devenim hitleristi si ipocriti, iar voi ne urmariti dinafara.
Nici ai nu prea ai nimerit-o. Necropsique si cu mine, avem aceeasi semnatura..si aproximativ aceeasi prezenta pe forum.
Urmeaza acum sa cauti al doilea site din semnaturile noastre ca sa iti poti justifica prostia.
Nu e nici o notiune de moderator, e o functie de Administrator...asta daca faci diferenta. Ai un fix cu functiile astea.
Autoritatea pe forumul asta imi e data de faptul ca sint unul din Administratori, unul din cei care au intemeiat si sustinut forumul. Nu cred ca intelegi....
Eu cred ca nu intelegi nu lucru si il spun pe sleau: Cristian acum ceva timp te-a avertizat ca faceai reclama excesiva softului tau si ti-a dat o infractiune.
Eu la fel. La fel si Ciprian.
Ciprian nu iti poate da ban ptr ca el e Moderator. Doar Adminii pot da ban. Ban-ul ii este dat pentru reclama excesifa si nu pentru "ca nu iti convine ce spun ".
Cand 3 oameni iti spun ca exagerezi si ar trebui sa fii mai cumparat, tu vii si spui ca unui dintre ei are ceva cu tine.
In fine probleme de personalitate si interpretare.
Ce e scris cu rosu in postul anterior ramane valabil. Ne lungim prea mult cu niste explicatii care au acoperire intr-un regulament cu care ai fost deacord.
Voislav
Marius a raspuns cu cateva link-uri catre softul lui. E reclama excesiva, mai ales ca nu e prima data cand o face.Citat:
Ok, dar Marius a raspuns la subiect cu un soft, acum daca ii a lui, care e treaba lui Ciprian !?
Defapt, nu stiu daca ai inteles...dar noi despre asta discutam aici.
Ciprian e Moderator pe acest forum si nu argat in piata ca sa nu aibe treaba cu ce se intampla aici. In nici un caz nu ai tu treaba cu ce a spus Ciprian, iar participarea ta la discutia asta o vad inutila (subiectiva, partinitoare).
Mai mult ca sigur, defapt asta justifica "echipajul" vostru si staruinta in a ne explica noua cum sa administram si moderam aceasta comunitate.Citat:
Te asigur ca nu va suferi nimeni.
Din cati ori fi pe forumul asta, te rog sa gasesti unu care sa fi postat sa a multe link-uri in posturi catre blog sau catre pagina lui.
Nu crezi ca faci o diferentiere intre tine si altii? Eu nu vreau sa fac nici o diferenta, esti la fel tratat ca si restul. Si restul respecta niste conditii de participare. Ar fi timpul sa o faci si tu.
Propun sa incheiem discutia asta in niste termeni stabiliti: fara reclama pe forum.
@Mariusel: nu am sa intru in polemici prelungite pentru ca sincer nu am timp de asa ceva. Vreau insa sa-ti atrag atentia asupra catorva aspecte:
1. In calitate de Administratori si Moderatori, putinii "caini de paza" ai forumului nostru incearca sa pastreze ordinea. Printre acestia sunt si eu. Ti-am atras atentia de cateva ori, in modul cel mai prietenesc posibil, sa nu exagerezi. Repet, sa nu exagerezi. Nu ti-am spus niciodata, nici eu, nici Krumel, si nici altii, sa nu pui link-uri catre site-urile, produsele si serviciile tale. Insa ce e mult e mult. Ai ajuns sa faci "spam", chiar in mijlocul comunitatii care lupta impotriva acestor practici. Mi se pare anormal chiar sa avem "discutia" asta in momentul de fata.
2. Ti s-a sugerat la un moment dat sa exploatezi pagina (post-ul) in care iti prezinti produsul... sa ai o descriere, cu link-uri catre prezentarea produsului, pagina de discounturi, video, mai stiu eu ce ai pe acolo... si cand ai de pus un link catre pagina ta, pune de fapt catre pagina din forum. Ai facut asta, exact pana la urmatorul post, adica deloc. Poate ma insel, insa am vazut doar link-uri directe.
3. Azi, am "indraznit" sa-ti atrag atentia, si sari in sus ca ars ca am ceva cu tine. Si altii care iti tin partea. In locul tau, ziceam mea culpa, si incercam sa urmez indicatiile. Daca te simti frustrat, si consideri ca am ceva personal cu tine, sau ca are Krumel, te invit la o discutie deschisa, sa clarificam aspectele astea. Daca nu, te rog respecta-ne ca sa te respectam.
Eu am incheiat discutia aici. Consider subiectul inchis.
[QUOTE=mmariusel]Scuze de posturi. [QUOTE]
Quotul de mai sus e din primul meu postprimul post dupa ce ai scris tu. Am repetat de 3 ori cuvantul scuza. Cu tot bunul sumt ce trebuia sa mai fac. Am inteles situatia. Insa escaladarea daca te uiti pe thread nu e facuta de mine.Citat:
Postat în original de mmariusel
Eu nu am absolut nimic cu tine. Daca recitesti postul meu e foarte defensive. Mai mult ce sa fac?!
Ok, am inteles, "retrag" punctul 3 (my bad, mea culpa, etc). Cum ramane cu celelalte 2?
Ai totala dreptate la 2, o sa incer sa pun link catre thread insa de exemplu am pus link catre un post din blog la un moment dat. Clar am gresit insa am fost intrebat direct de link si am dat. La punctul 3, nu am sarit la ce ai spus tu doar la interpretarea lui Krumel ( gen roboti pe YM si linkuri cu semnatura mea ).
In rest din partea mea pace, ideea e ca e e mai sus e un caz de escaladare care poate se putea evita mai repede. Sincer eu nu am chef si timp sa ma cert cu nimeni.
Sper ca raspunsurile mele sunt de ajuns.