Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: 3 topicuri neaprobate

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian
    Oricum Edica va poate cere acum si sa realizati demersurile (robots.txt + WMT) in vederea dezindexarii cat mai rapide a cache-ului din Google a referintelor respective.
    Cred ca ar depasi limita. Am scos topicurile ptr ca primit NUP si nu vreau certuri. Cand si daca oamenii se vor judeca din nou si vor castiga, topicurile pot aparea fara probleme.

Citat Postat în original de Kidu
    Nu inteleg exact care e problema forumului, posturile apartin utilizatorilor si fiecare e responsabil pentru ce scrie. Neurmarirea penala nu inseamna automat ca e nevinovat, si chiar si in acest caz, seopedia nu are de ce sa fie partinitoare. Edica poate sa ceara in justitie utilizatorilor x, y si z sa iti rectifice pozitia fata de el. Nu are cum sa urmareasca penal sau civil un forum pentru posturile utilizatorilor. De altfel "calomnia" nu se mai constituie infractiune de ceva timp.
    Kidu, problema forumului ar fi ca accepta postarea continutului care nu e in concordanta cu o decizie judecatoreasca. Ca administrator trebuie sa incerc sa nu ma implic in procese inutile. Oricand topicurile pot fi reaprobate si listate.

Scopul nostru nu e sa participam la astfel de lucruri care se pot rezolva in justitie. Prin faptul ca am delistat topicurile nu inseamna ca am acceptat ideea ca omul e nevinovat. Am lasat o portita deschisa: topicurile nu sint sterse, pot aparea oricand.

Mai mult de atat nu vreau sa implic forumul. Cei pagubiti sa rezolve problemele in tribunal.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 20th March 2012 la 13:01.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post

Kidu, problema forumului ar fi ca accepta postarea continutului care nu e in concordanta cu o decizie judecatoreasca. Ca administrator trebuie sa incerc sa nu ma implic in procese inutile. Oricand topicurile pot fi reaprobate si listate.

Scopul nostru nu e sa participam la astfel de lucruri care se pot rezolva in justitie. Prin faptul ca am delistat topicurile nu inseamna ca am acceptat ideea ca omul e nevinovat. Am lasat o portita deschisa: topicurile nu sint sterse, pot aparea oricand.

M-ai mult de atat nu vreau sa implic forumul. Cei pagubiti sa rezolve problemele in tribunal.
    Cea mai sanatoasa decizie. Nu are rost sa va aprindeti paie in cap inutil, pentru ca la cat de nisipoasa este legislatia in .ro, oricand pot aparea potentiale probleme.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

topicul numit "cum sa procedezi daca iei teapa" nu contine informatii cu caracter personal si este doar un ghid despre cum sa te feresti.
    Normal ca ala a primit NUP din moment ce acuzatul si-a recuperat banii si a rentat la plangere. Cred ca ai fost dezinformat de catre edica. N-a castigat nici un proces, ci si-a platit datoriile. In plus, ameninta pe cei pe care acum ceva vreme ii intepa. O dovada in acest sens ar ajuta topicul sa ramana sus?

Ce legatura are fostul user edica cu un ghid despre "ce sa faci daca cineva iti da teapa"???
    Trust, but verify.

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

Nu e vorba de o decizie judecatoreasca, politia strange dovezi iar un procuror hotareste daca are rost sa isi bata capul cu respectiva problema. Pana la urma se poate merge in instanta pe civil, aceasta decizie de NUP nu inseamna ca persoana nu a gresit, doar fapta nu se incadreaza la penal.
    Am un Blog

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Mersi Dan, aprobat.

In rest, nu stiu toate dedesubturile. Spre exemplu, nu am decat o singura sursa despre ceea ce s-a intamplat, restul oamenilor n-au actualizat topicurile cu informatii.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 20th March 2012 la 13:49.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Legal nu are cum sa ceara stergerea topicurilor si informatiilor de pe net.
    Ca exemplu sunt mari corupti din .ro despre care sunt mii de articole despre cum au tras teapa si nu se poate cere in instanta sa se stearga respectivele informatii de pe site-uri.
    Posturile apartin userilor, si ei pot sustine cu dovezi informatiile, nu trebuie sters.
    Si apoi trebuie o hartie oficiala trimisa de autoritati, tu ai acoperirea legala ca forum prin regulament.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Legal nu are cum sa ceara stergerea topicurilor si informatiilor de pe net.
    Legal poate CERE, deocamdata nu te poate OBLIGA legal.
    In acest moment are NUP ptr faptele semnalate. In fata autoritatilor este "alb".
    Pentru a te putea obliga trebuie sa te dea in judecata si ... sa castige.
    La proces ii va folosi mult faptul ca inainte de a te da in judecata, faptul ca apelat la buna ta credinta si te-a rugat inainte sa elimini informatiile calomnioase (deci nu e ciufut si nici procesoman,a incecat inainte modalitatile amiabile).

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    La proces ii va folosi mult faptul ca inainte de a te da in judecata, faptul ca apelat la buna ta credinta si te-a rugat inainte sa elimini informatiile calomnioase (deci nu e ciufut si nici procesoman,a incecat inainte modalitatile amiabile).
    Care este calea legala si oficiala prin care a solicitat stergerea si prin baza caror documente? Un email trimis cui? A fost citi acel email? Cine a citit acel email si cand?
    El nu a demonstrat ca nu este vinovat, ci ca nu sa inceput urmarirea penala, dar asta nu il absolva de vinovatie. Hotararea unui politist nu are grautatea unei hotarai judecatoresti.
    PS: Propun mutarea topicului in ambasada din motivatii usor de inteles
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Hai sa incetam subiectul, tot ce am vrut e sa va anunt decizia luata. In rest, problemele legale le rezolva fiecare la tribunal.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

lovelife, daca vrei sa continuam discutia, fa un topic acolo. Ce am facut public aici poate ramane.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Topicuri care contin spam pe forum. Cum se poate rezolva aceasta problema?
    De cipritro în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 29th September 2011, 21:54
  2. Numele la topicuri Phpbb search friendly
    De Marius Mailat în forumul Server side
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 21st November 2005, 13:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •