Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: 3 topicuri neaprobate

Vizualizare arbore

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    49
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian
    Oricum Edica va poate cere acum si sa realizati demersurile (robots.txt + WMT) in vederea dezindexarii cat mai rapide a cache-ului din Google a referintelor respective.
    Cred ca ar depasi limita. Am scos topicurile ptr ca primit NUP si nu vreau certuri. Cand si daca oamenii se vor judeca din nou si vor castiga, topicurile pot aparea fara probleme.

Citat Postat în original de Kidu
    Nu inteleg exact care e problema forumului, posturile apartin utilizatorilor si fiecare e responsabil pentru ce scrie. Neurmarirea penala nu inseamna automat ca e nevinovat, si chiar si in acest caz, seopedia nu are de ce sa fie partinitoare. Edica poate sa ceara in justitie utilizatorilor x, y si z sa iti rectifice pozitia fata de el. Nu are cum sa urmareasca penal sau civil un forum pentru posturile utilizatorilor. De altfel "calomnia" nu se mai constituie infractiune de ceva timp.
    Kidu, problema forumului ar fi ca accepta postarea continutului care nu e in concordanta cu o decizie judecatoreasca. Ca administrator trebuie sa incerc sa nu ma implic in procese inutile. Oricand topicurile pot fi reaprobate si listate.

Scopul nostru nu e sa participam la astfel de lucruri care se pot rezolva in justitie. Prin faptul ca am delistat topicurile nu inseamna ca am acceptat ideea ca omul e nevinovat. Am lasat o portita deschisa: topicurile nu sint sterse, pot aparea oricand.

Mai mult de atat nu vreau sa implic forumul. Cei pagubiti sa rezolve problemele in tribunal.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 20th March 2012 la 13:01.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Topicuri care contin spam pe forum. Cum se poate rezolva aceasta problema?
    De cipritro în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 29th September 2011, 21:54
  2. Numele la topicuri Phpbb search friendly
    De Marius Mailat în forumul Server side
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 21st November 2005, 13:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •