Bine v-am regasit !
Versiune printabilă
Bine v-am regasit !
Am in continuare si eu probleme cu forumul meu pe vbseo si tot acelasi fisier vbseo.php pare sa fie vinovat, am crezut ca sau rezolvat dar se pare ca nu este chiar asa
Poti sa ma ajuti si pe mine sa rezolv problema?
Multumesc
Vreau sa multumesc lui Gupi pentru cei 2 ani in care ne-a gazduit in umila lui casuta, si ne-a oferit ce aveam nevoie pentru a functiona + suport la toate problemele tehnice pe care le-am avut.
Deasemenea noua casuta este la Bruzli, care a fost extrem de saritor in situatia curenta. Iti multumim Bruzli, si speram sa nu trebuiasca sa ne faci un array de 10 servere pentru SeoPedia in inca 2-3 ani :)
De curiozitate, cat spatiu ocupa pe server forumul in momentul de fata? aproximativ.
Si mai am si eu o intrebare. Inscrierile au fost dezactivate?
Inscrierile au ramas dezactivate.
va cam contraziceti unii pe altii :)
ca intre profesionisti ....
raman la parerea ca nu a fost nici un vbseo de vina.
altele au fost motivele :)
pe care le stiti doar voi "elita"
dar pe care le banuim si unii dintre noi :)
oricum ar fi fost : lipsa totala de profesionism !
asa cum am spus : nu e posibil sa nu vii cu nici un update , un mesaj despre situatia creata.
si asta timp de 10 zile...
mai superbus cam bati campii, eu am probleme cu un load mare dat de fisierul vbseo.php si asta unei probleme de compatibilitate la server, am gasit cateva dar nu toate, prin fisierul php vbseo.php se realizeaza multe functii ale forumului si dea asta este asa solicitat,
vezi ca sunt mai multi cu aceeasi problema How to Reduce the High CPU usage [Archive] - Web Hosting Talk
Superbus, Seopedia nu e o afacere, iar oamenii acestia nu scot profit de pe urma forumului .... singurii care trag foloase pe aici, suntem noi userii ...nu crezi ca pana la urma e dreptul lui Cristi Mezei si a echipei de administrare sa procedeze cum crede mai bine de cuviinta?