suntem inapoi online, o sa vedem pe viitor ce facem ca sa nu mai ajungem aici
Versiune printabilă
suntem inapoi online, o sa vedem pe viitor ce facem ca sa nu mai ajungem aici
bine ati revenit..:D
Nu dati ceva mai multe detalii despre problemele avute, de ce natura au fost? Poate se vor oferi cateva sugestii bune si de membrii seopedia "ca sa nu mai ajungem aici"
We've been waiting for you.
Finally! :)
welcome Back seopedia :)
In sfarsit! Ce s-a intamplat?
Reputatia si multumirile ii revin lui Bruzli ptr ca a facut ca site-ul sa apara mai repede online de cat era preconizat: 12 ore.
Problemele au tinut de loadingul de pe server, sper sa rezolvam pe viitor problema. Important e ce facem mai departe ca ptr unii lipsa forumului a generat travaliu. :))
Gupi, de asemenea multumiri ptr implicare.
Sper sa revenim cat de curand cu niste decizii in privinta forumului.
mi-a lipsit comunitatea asta
:) wb
Si mie mi-a lipsit:D. Welcome Back :) !
bine ati revenit :D
De cand va asteptam.
Multumim.... incepusem sa-mi fac griji in privinta acestei comunitati :)
ganditi-va la intreruperea asta ca la o coada mai mare la mici, pe plaja: acuma sunt mai gustosi si berea curge mai bine
Wow, bine ati si am revenit! Ma speriasem crezand ca s-a destramat totul...
bine ati revenit :D
Ma bucur enorm ca v-ati intors :D
Bine ati revenit
Care au fost problemele, pentru ca si eu am avut probleme cu load urias tot la un vbulletin cu vbseo, dupa ce am cerut ajutorul celor de la VBSEO era vorba de un fel de de mic flood de la un spamer si sa rezolvat prin blocarea acestora
:clap: si multumiri pentru cei care s-au ocupat sa fie din nou online.
Felicitari oameni buni! Suntem din nou "pe val"!
Deja unii "plangeau" dupa seopedia. "Concurenta" a fost fericita.
In fiecare zi am verificat adresa, de mai multe ori :)
Ce bine ! :D
"E loc sub soare pentru toată lumea. Mai ales că toată lumea vrea să stea la umbră." (Jules Renard).
A durat destul de mult revenirea, probabil problemele au fost mai serioase decat ne dam noi seama.
Bine ati revenit!
Bine ne-am regasit :D Am intrat in fiecare zi din ora in ora sa vad daca si-a revenit si in sfarsit acest lucru s-a intamplat :rockon:
welcome back !
si... rusinica ! :) asta ca sa fiu ponderat in exprimare.
nu prea se permite la un asa forum ( care se vrea unul profesionist ) o saptamana in care nimeni sa nu faca nici macar un anunt , un update despre ceea ce se intampla ...
Aleluiaaa.... :D
I thought my IP was banned :) than I've checked with proxy and the problem was the same. I have emailed some of the users here , which I knew and they also didn't know what was the problem...anyway I'm happy that you are back online. :)
Bine ai revenit SEOPEDIA !
Bine v-am regasit! Felicitari celor care s-au implicat pentru a-l pune iarasi pe picioare.
Welcome back!
Bine ati revenit!!! am primit mai multe mesaje pe YM lumea intraba zilnic de voi.
Seopedia reprezinta o resursa inegalabila dar si o familie :D
Bine ati revenit :D
Cum putem ajuta ca sa nu se mai intample? :)
Afost greu fara Seopedia . Pentru mine Seopedia a intrat in obisnuitul zilei , asa cum imi beau cafeaua de dimineata , tot asa intru zilnic pe Seopedia .