Multumesc frumos!
Multumesc frumos!
Salut,
As dori si eu schimbarea numelui de utilizator in ... DucaAdrianRO ... daca se mai poate.
Multumesc mult.
Multumesc!
sa mi se schimbe numele in Mecanicul
Rog frumos daca puteti cand aveti timp sa-mi schimbati si mie numele in DragosR
Scuze de OFF, însă nu mai putem și noi în semnătură EX username? Să știe toată lumea cine-i X și cine-i Y? Mă gândesc că nu stăm toți cu ochii în topicul ăsta să vedem care și-a mai schimbat username-ul, și dacă și l-a schimbat, adio, că nu știm ce avea înainte...Parcă era regulă, PARCĂ!
Salut,
Referitor la semnatura este dificil si time consuming sa faci politie pe tema asta.
Exista un camp special (Old username) in profilul fiecarui utilizator in tab-ul About me la sectiunea Basic Information.
Acesta se populeaza doar daca utilizatorul si-a schimbat username-ul.
Cheers.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Eu le adaug mereu in semnatura "ex: user vechi", dar nu le apare pentru ca nu poti avea semnatura daca ai mai putin de 30 de posturi.
Asa cum spune Zimbru, exista un camp "old username" care poate fi editat doar de moderatori si administratori. Am facut asta pentru ca semnatura se poate modifica si de catre user, dar campul ala ramane permanent acolo.
Se poate sa-mi schimbati nick-ul in Spike? Mersi frumos!
Va rog si eu frumos as vrea sa mi se schimbe userul in Ionut Cosmin
Eu sunt Ionut Cosmin si scriu despre net....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)