Il am din februarie pe 27 parca si multumesc :)
Versiune printabilă
Il am din februarie pe 27 parca si multumesc :)
nu inteleg care e diferenta intre cele 2 inscrieri...si la cea bazica cere codul reciproc?
Poi basic ar trebui sa fie fara link reciproc si premium cu , dar inainte era pe director cand dadea cineva click pe "premium" trebuia sa puna nu stiu ce cod , etc si am pus sa se duca catre contact ca sa-mi trimita mie un email prin care o sa cer niste bani pentru a fi pus link-ul prin stanga/header/footer/dreapta .
hmm de abia ai capatat PR 2 si gata crezi ca o sa faci bani ? nu asa se procedeaza ;) , mai asteapta si tu ceva timp sa ai trafic si poate abia dupa aceea sa ceri taxa , dar faci cum vrei este directorul tau eu doar incercam ca nu este bine cum procedezi multa bafta
Taxa era si inainte la celalalt script deci... Mai astept alte pareri si sugestii .
Up^ :">
arata bine dar e nasol ca link-ul reciproc este obligatoriu :( bafta cu promovarea;)
Cred ca o sa scot acea regula, deoarece nu toti pun link-ul reciproc. De exemplu din 20 site-uri eu accept doar 2. Cred ca sa pon ca nu accept subdomenii si asa mai departe, vad eu. Mai astept alte pareri si sugestii
nu inteleg cu ce te incurca?
de ce vrei link reciproc?
de ce nu lasi oamenii cu subdomenii?
multe directoare de genul director_aiurea.ilive.ro sau director_aiurea.go.ro sau director_aiurea.lx.ro sau care naibii mai sunt, pun pariu ca is mai dezvoltate ca al tau. sau nu neaparat directoare, si site_aiurea.ilive.ro site_aiurea.lx.ro.
eu zic ca daca intradevar vrei sa faci ceva, acum, fiind la inceput, ar trebui sa lasi oamenii mai liberi.
vad ca ai 41 de site-uri inscrise, SFAT: pune mana si inscrie tu cateva, site-uri bune, de calitate, si fa asta zilnic, cate 2-3 site-uri, sa ai content adaugat zilnic.
NU cred ca vrei sa te imbogatesti de pe urma directorului, asa ca... fii mai bland, lasa lumea sa puna ceea ce vrea, vei vedea ca mai tarziu ai numai de castigat.
45 de categorii? NU cred ca acoperi nici 10% din diversitatea site-urilor existente pe net:) eu zic sa mai muncesti, sa mai adaugi, esti la inceput omule... tu trebuie sa faci TOT... nu astepta sa vina de la sine!
Nu o lua in nume de rau, is doar niste sfaturi, niste pareri, tu pana la urma poti sa faci ce vrei.
bafta cu el.
mai degraba te incurca linkul reciproc decat sa te ajute , crezi ca daca ceri link reciproc o sa ai trafic mai mare ? raspunsul este ca nu o sa ai , si legat de partea cu sub-domeniile nu o sa faci nimika , toti am inceput pe subdomenii asta sa iti reaminteasc in caz ca ai uitat