Nu pot sa intru pe site...si culmea e ca folosesc Mozila Firefox...
Versiune printabilă
Nu pot sa intru pe site...si culmea e ca folosesc Mozila Firefox...
pai cel care detine domeniul a vrut sa implementeze alt cms din aceasta cauza nu merge
X Director Web - Promovare web gratuita ( seo friendly ) a revenit , am schimbat script-ul . Astept pareri si sugestii despre director .
Nu mai stiu cum arata inainte, dar din proprie experienta pot sa-ti spun ca Freeglobes se afla inca in stadiul Beta, daca ai timp si cunostinte sa-l modifici, este excelent pt un director web.
Despre design: Meniul ocupa cam mult spatiu din pagina.
O sa incerc sa-l editez , am ceva cunostinte , in fine . Meniul , hmm daca l-as baga dedesubt , dar eu nu cred ca ocupa chiar mult spatiu :| , in fine .
Alte pareri si sugestii ?:)
Alte sugestii :)
Adauga ceva mai multe categorii si renunta la scriptul Gtop pt. ca ingreuneaza incarcarea paginii si iti fura si din cuvintele cheie care au dus la accesarea site-ului tau
Tot referitor la design, mai ai o zona inutila
Poate o sa mai revin si maine si cu alte sfaturi.
Noapte buna!
Am sa-l scot imediat , cat veni vorba despre aceea zona , vor fi niste ads-uri , deocamdata nu mi-au activat contul , dar curand vor fi . Alte pareri si sugestii ?:D Inscrieti-va si voi link-ul
Link-ul asta trimite catre o pagina goala, cel mai probabil din cauza ca hostul pe care ai site-ul foloseste PHP5, iar Freeglobes nu suporta in mod oficial PHP5
Cred ca ai cam multe pretentii daca ceri link reciproc. Asteapta macar sa iti creasca PR , altfel nu cred ca se va ingramadi nimeni.
Nu vad unde ai observat tu ca mentioneaza ceva referitor la link reciproc, nu cere niciun link...