Le-am aprobat, ce metode de promovare rapide stiti?:) si mai astept alte pareri si sugestii :)
Versiune printabilă
Le-am aprobat, ce metode de promovare rapide stiti?:) si mai astept alte pareri si sugestii :)
Up^.
degeaba iti zicem metodele pentru ca deocamdata esti prea lenes daca pot zice asha , ti am zis pe mess cateva metode dar nu ai facut nimika din ce ti am zis ;) , multa bafta iti doresc
O sa fac si ce mi-ai zis tu, dar dupa vineri pot in fiecare zi. Acuma sunt si tezele astea, in fine. Astept alte pareri si sugestii
ce pareri sa mai avem cand ai host gratis si vedem ca ai si contul suspendat si te laudai ca ai cont de resseler dar cu minciuna nu ajungi nicaieri iti spun eu asha mai batraneste si baieteste , incearca sa iei un host platit de calitate , numai hosta domeniul pe un host free ca ai vazut si tu ce se poate intampla , poate pe viitor o sa ne asculti si pe noi bafta si per sa iti hostezi si tu domeniul la romarg ca nu este deloc scump sa dai 50 de lei pe luna ;)
frate ....
ti-au oprit astia hostul la el
ai uitat sa faci numarul de posturi la ej.am
daca el a vrut host gratis , gratis a luat si suspend la cont
A revenit.
imi da page not found , e chiar aiurea sa lucrezi pe free host , dc nu iti iei o gazduire si tu platita ?